nou?
logotip decibel.cat

Festa d'entrega dels Premis Enderrock 2003

Tornar a la crònica

Comentaris

16/03/2003

carai quin munt de fotos!!!

16/03/2003

jeje si ke hi han fotos si, jeje. ome...jo penso ke de grups, no se, altres es mereixien el premi pro ta b!

17/03/2003

A la meva web n'hi trobareu + d'imatges!!! No només del lliurament de la setmana passada, si no de tots els anys que s'ha dut a terme. http://www.paisoscatalans.org/sugranyes

17/03/2003

Ostres jo que volia escoltar per Catalunya Cultura les intervencions dels membres de Rockcatala.com (coorganitzadors de l'Enganxa't), i just quan van sortir a l'escenari, els comentaristes es van posar a xerrar...

18/03/2003

Felicitats a tots els guanyadors, pero en especial a dos dels meus grups sense els que no podria passar: Els Pets i Obrint Pas, seguiu així nanos!!!!!
Una abraçada i felicitats per la plana web

20/03/2003

Veig que la gent no s'ha queixat gaire d'una cosa que a tots els meus amics ens va indignar: Ara per una cosa, ara per l'altra, amb prou feines hi van haver tres o quatre premiats que realment assistíssin a l'acte. I el que és més gros encara, que quan va haver acabat la cerimònia, els segurates de la sala Bikini no ens van deixar acostar a aquells que per un dia podem tenir més a la vora, per parlar-hi tranquil·lament.
Només vull expresssar-ho, perquè un altre any, si ens tornen a tractar malament, hem decidit que no hi tornarem, que per aplaudir, fer babetes i consumir, ja tenim les "estrelles" dels 40 principales.
Sort del Toni Albà...

22/03/2003

La festa va estar bé, xo personalment crec que l'unic que va valdre la pena de veritat va ser el concert d'Obrint pas (va ser genial...), xl que fa els altres concerts... (...sense comentaris...). Glissando no va fer moure a mes de 3 persones i la gent xerrava mentres ells tocaven (penos) i Kabul Babà... doncs que vols que digui, m'esperava molt més d'un grup que en teoria surt de "Sopa de Cabra", en aquest concert s'em va confirmar que la fama val més la verdadera qualitat...
Els pirat's sound sistema estàn MOLT BÉ!!! I OBRINT PAS.... buff... els millors!! seguiu avançant nois! q sou la ostia..!
Reafirmo el q diu el "wuz" els segurates feien por... i em va fer molta rabia que mentres parlava amb el Marc d'Obrint pas ens fotessin fora de la sala!! a més a la recollida de premis no hi havia casi cap artista! (frase mitica: premi x qual, l'entrega tal i el ve a recollir no se qui...).
Vinga adeu gent!! SALUT!!! I NO A LA GUERRA!!!!!

07/04/2003

Mira tu, almenys hi ha algú, que pot comentar, pq a mi el que m'emprenya, es que fa un parell d'anys, que rebo l'enderrock a casa, i que per que tinc 14 anys, no pugui anar a veure, l'entrega de premis.
Ja sé, que tornem a estar al mateix problema de sempre, es la sala, però no es problema meu!
Res més.

Salut i revolució!!!

23/04/2003

EIiii q es van trobar a faltar SAPO!!! sou els millors!
Sapo ara i fins el finaaaal... Seeee...

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal