nou?
logotip decibel.cat

CRÒNICA DEL MUSICAL 'BOIG PER TU' AMB LES CANÇONS DE 'SAU'

04/02/2014
Barcelona (Barcelonès) - Sala Barts

Per molts és un somni fet realitat, escoltar les cançons de Sau en un musical.

I per fer-lo realitat només cal anar a la Sala Barts, al Paral·lel Barceloní, per a veure el musical 'Boig per tu'.

Allà us trobareu una munió de públic, de totes les edats, que demostra que les cançons de Sau han esdevingut un himne tant per a pares com a fills, i viu l'obra en perfecte comunió amb l'espectale, tant per la complicitat amb els actors com per la intriga en saber quina serà la propera cançó amb la que ens sorprendran.

L'argument del musical ens porta al principi de l'estiu, el moment en que acaba el curs escolar, i un grup d'amics explora els seus sentiments per comprovar si 'està boig per tu (o per algú)'.


L'elenc està format per 14 actors: en Joan Olivé, na Carla Mercader, en Roger Borrull, na Cristina Murillo, na Mònica Macfer, na Lidia Ibáñez, en Roc Olivé, en Ferran González, na Júlia Creus, en Pol Nubiala, n’Òscar Monclús, na Neus Pàmies, n'Arnau Lobo i na Xènia Reguant. I cinc músics Dusan Jevtovic, Ramon Altimir, Rubén Alcázar, Simone Lambregts i Xavi Reija .

L'obra d'en Joan Gallart ha comptat amb la direcció musical d'en Pep Sala, artística d'en Ricard Reguant, i la producció de Silencio Rodamos.

A més, el musical ha comptat amb la coordinació de producció d'Andrea Gutmar, la coreografia de Maite Marcos, la direcció tècnica de Daniel Alonso, l'escenografia de Ramón Ivars i Abdón Alcañiz, i a la producció executiva en Diego Rodríguez, en David Sanz i en Luis Cordal.

El musical es va estrenar a la Sala Barts de Barcelona el 5 de desembre preveient estar en cartellera fins al 2 de febrer del 2014. Com a conseqüència de la seva bona acollida Boig per tu s'ha prorrogat fins al 16 de febrer.

Us recomanem gaudir de l'obra!

Imatge general dels actors
Imatge general dels actors

Text: Jordi M
Fotos: Martí E. Berenguer

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal