nou?
logotip decibel.cat

Crònica de l'entrega dels Premis Enderrock 2004

09/05/2004
Barcelona (Barcelonès) - Bikini

El passat dijous 6 de maig va tenir lloc a la barcelonina sala Bikini la Festa d'entrega dels Premis Enderrock 2004, en el qual van recollir els guardons tots els premiats de l'any passat. L'acte el van presentar els televisius Vador Lladó i Montse Soler.

Com ja és habitual cada any, es van anar intercalant actuacions musicals amb les entregues dels guardons. Els primers en actuar van ser els Gadegang, que més tard tornarien a pujar a l'escenari per recollir la majoria de premis de la categoria de folk/noves músiques. Tot seguit ens va tocar a nosaltres pujar a recollir el premi a la millor web, que gràcies a vosaltres ja és el tercer cop que l'aconseguim.

Xerramequ Tiquis Miquis i Le Petit Ramon & Terrorista van ser els grups que van actuar a continuació. Entremig de les dues actuacions hi van haver més entregues, entre les que cal destacar en Quim Vila, que es va endur tres dels quatre premis populars de la categoria de cançó d'autor, l'altre va anar a parar a l'Albert Pla, que no va venir personalment a recollir el premi.

Una actuació sorprenent va ser la dels Inadaptats, que van fer el primer dels tres temes acompanyats de tota una big band de dotze músics i amb l'Àlex vestit amb americana i corbata. Les altres dues ja les van fer amb el seu habitual i contundent estil, però aquesta posada en escena inicial va ser molt interessant.

En la categoria de pop/rock els grans triomfadors d'aquest any van ser els Lax'n'Busto amb el seu disc "Morfina", ja que es van emportar els quatre premis de la categoria. Xavi Pascual de Promo Arts va recollir el premi al grup revelació en nom dels Gertrudis, que no van assistir a la festa degut a la seva gira europea.

També es va entregar per segon any el premi Joan Trayter al millor productor, que enguany va anar a parar a les mans de Marc Parrot. Aprofitant el recordatori cap a en Joan, també hi van haver paraules de record per a la Mireia Serra, redactora de la revista Enderrock que va morir en un accident.

Els premis a la crítica en les tres categories van anar a parar a Dusminguet en pop/rock, Roger Mas en cançó d'autor i De Calaix en folk/noves músiques.

Finalment van cloure les actuacions els Lax'n'Busto, que van oferir una actuació un xic més llarga que la resta i van tocar tres temes del "Morfina" i tres de les primeres èpoques: "Pagès", "Miami Beach" i "Tinc fam de tu".

Una selecció dels diversos grups i artistes premiats
Una selecció dels diversos grups i artistes premiats
Les cinc actuacions de la nit: Gadegang, Xerramequ Tiquis Miquis, Le Petit Ramon & Terrorista, Lax'n'Busto i Inadaptats
Les cinc actuacions de la nit: Gadegang, Xerramequ Tiquis Miquis, Le Petit Ramon & Terrorista, Lax'n'Busto i Inadaptats

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Oset

Comentaris

09/05/2004

Moltes felicitats una altra vegada gent de rockcatala.com, us ho mereixeu de veritat, i PER MOLTS ANYS!!!

09/05/2004

LAX ELS MILLORS!

09/05/2004

Què grans van estar els premis!
Com va triunfar Inadaptats!

10/05/2004

Aquest dijous, de 7 a 8, programa especial dels premis Enderrock a l'Ara i Aquí, amb entrevistes, comentaris, ... No us el perdeu! 103.2 FM i http://araiaqui.lallum.org (també a través d'internet!!)

11/05/2004

Primer felicitar ENDERROCK!!
I ara jo pregunto, quan Flaix TV farà un especial dels premis?? Perquè els presentadors són de Flaix TV, per tant, el mínim que poden fer és un especial reportatge no???

27/05/2004

Els premis ENDERROCK van sta molt be!!!
Com no els Lax'n els millors!!! Més premis impossible!!! SÓN ELS REISS!!!!!


Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal