nou?
logotip decibel.cat

Sota Zero al cicle 'Dijous a l'Hotel'

11/11/2005
Matadepera (Vallès Occidental) - L'Hotel

Tal com ja vam informar, durant aquest mes de novembre s'està realitzant a la població de Matadepera el cicle "Dijous a l'Hotel", en el qual diverses formacions porten la seva música a l'antic hotel de Matadepera. Aquesta setmana la música la van posar els Sota Zero, aportant una combinació d'estils com el funky, el blues o altres amb una sòlida base de pop-rock.

L'actuació va començar uns minuts més tard de les onze de la nit i va començar amb un caire intimista i acústic: només l'Albert a la veu i en Toni a la guitarra. A mida que avançaven les cançons s'anaven afegint membres del grup, fins que després d'uns sis temes acústics, van treure les cadires, van endollar les guitarres elèctriques i va començar un nou concert més enèrgic i desenfadat. Principalment van interpretar les cançons que formen part del seu darrer treball "Petits moments de bogeria", però també ens van oferir alguna versió com "L'Univers", de la desapareguda formació menorquina Ja t'ho diré o un blues, així com algun tema del seu repertori propi no inclòs en aquest disc.

Llàstima que en aquesta ocasió el públic no va ser tant nombrós com en els concerts precedents, però tot i així cal destacar l'entrega del grup i la bona predisposició de la gent per escoltar el que els oferien. L'actuació va acabar en família amb els músics asseguts a una de les taules i interpretant un tema de la seva primera maqueta: "Calenta".

La setmana que ve, el dia 17, el cicle continuarà amb l'actuació del grup de pop independent Pullover, finalista de l'Enganxa't 2005; Rauxa el dia 24 portarà la seva fusió musical i la gresca a la sala matadeperenca i atenció: ja hi ha confirmat el grup que actuarà el dia 1 de desembre i que servirà per tancar aquesta edició del cicle. Es tracta de la mítica formació sabadellenca Tancat per defunció, que oferirà un repertori de temes nous, clàssics de la banda i algunes versions.

Sota Zero en un instant de l'actuació a l'Hotel
Sota Zero en un instant de l'actuació a l'Hotel

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

11/11/2005

A veure si un dia us vinc a veure en directe!
Records!

13/11/2005

Gràcies a tots els que vau venir a Matadepera, ens ho vam passar de PM. Avui mateix penjarem les fotos a la nostra web (www.sotazero.tk). No us oblideu d'escriure al fòrum!
Ens veiem al proper concert!

15/11/2005

Jo opino exactament com la mítica Irene... Els que encara no us hem vist segur que ens estem perdent un bon grup de música. Ànims i endavant!!

16/11/2005

Isaac i Irene gràcies pels misatges e!!! Sempre esteu a tot arreu!! Sou uns craks!!
Ens veiem al proper concert!

Una abraçada!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal