nou?
logotip decibel.cat

Inventari presenta 'Es meu carrer' a Barcelona

26/03/2007
Barcelona (Barcelonès) - FNAC Diagonal Mar

El passat dissabte 24 de març va tenir lloc al FNAC del centre comercial Diagonal Mar una breu presentació del nou disc de la formació Menorquina Inventari. En el petit auditori, que tot i l'escassa promoció van aconseguir omplir, Bep Marquès i la seva banda van presentar per primer cop al Principat alguns dels temes que formen part del seu nou treball recentment editat 'Es meu carrer' i també van fer alguna concessió a temes antics que funcionen bé com és el cas de 'Posa't en topless'.

Tot i que ni l'hora ni el lloc eren els més indicats per fer un concert anima't, els sis músics van aprofitar la mitja horeta de què disposaven per fer un petit però intens concert i no van parar d'animar el públic que va respondre de la mateixa manera. La qualitat del so no era la més desitjada, però ens vam poder fer una idea de com sonen els nous temes del grup en directe.

Inventari actuant al FNAC
Inventari actuant al FNAC

Text: Jordi Garcia
Fotos: Jordi Oset

Comentaris

26/03/2007

VAIG SORTIR BEN LOCA DIVENDRES DEs TEATRE DIVENDRES, ENHORABONA AL-LOTS! MOLT WAI

27/03/2007

Jo tb hi vaig estar i vaig gaudir molt!!! aix kets menorkins que sompatic k so!! apa!! a seguir endavant!!! molta sort am el nou cd!! jo ja el tinc!

29/03/2007

Jajajaja m'encanta veu-vos aki!!!! jope es q sou es craks de ciutadella e!!!
Supos que x es nom kisas n me reconeguis pero soc una que sempre vus veig en es conserts... pero ultimament no vs veig ni x es carrer... ja que ara soc x mallorka estudiant!
Bonu un beso molt gros!!!* de part d'una ciutadellenca q vus estima! :D

29/03/2007

amunt inventari!!!!, bep, vull sa teva camiseta!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal