nou?
logotip decibel.cat

Entrevista al grup Anita Miltoff

10/11/2009

Esther Esteve: 'Gràcia' és el vostre segon disc fruit d'haver guanyat el concurs 'Enganxa't a la Música'. Per als que encara no l'hagin escoltat que hi poden trobar?

Anita Miltoff: Una mica de tendresa, una mica de mala hòstia, canvis sobtats, lletres que parlen de dia i de la nit, de la perdua, d'un món que no ens acaba d'agradar tot i dir-nos que al créixer tot seria millor i la rebelia de la primera joventut s'aniria fonent descobrint que tot era una farsa.

EE: El disc parla sobre la Gràcia que us ha vist néixer i créixer. Creieu que ha canviat molt el barri en aquests darrers anys?

AM: Potser els que em canviat som nosaltres i encara que si està molt bé ha deixat de ser una mica nostre, esperem que no es converteixi en un parc temàtic com avui en dia és la rambla i conservi l'essència de bodega i plaçes velles.

EE: Si haguéssiu d'explicar al públic qui són Anita Miltoff, què els hi dirieu?

AM: Una banda, una colla, una basca; un col·lectiu de gent que fa cançons per intentar entendre la vida i compartir-la amb els altres.

EE: Creieu que els concursos musicals són una bona plataforma per als grups que comencen?

AM: Si guanyes sí, jejeje, es indubtable que t'obre portes i aplana el camí.

EE: Vau ser els guanyador del concurs 'Enganxa't a la Música' de l'any passat. Expliqueu-nos una mica la vostra experiència de participar en un concurs musical.

AM: Doncs dos dies molt molt divertits a Reus i una trucada plena d’esperança.

EE: De totes les cançons del disc, quina és la que heu triat per a que sigui el senzill? N'heu fet videoclip?

AM: El senzill en teoria es la TARDOR (en breu començem rodatge clip), però el 1er videoclip l'hem fet del primer tema del disc 'jo sóc aquell (com rafael)', és un videoclip del nostre dia a dia al barri creiem bastant divertit i que una mostrarà la part més festera de la banda, 'la tardor' en mostrarà una altra de més melancòlica.

EE: A on és el proper lloc que us podem veure actuar?

AM: Mira presentem el disc al barri el proper 18 de desembre a l'espai jove de Gràcia (metro fontana) i el dia de nadal, 25-12-09, a la sala Vermell de Manresa.

EE: I per acabar, Com veieu l'estat actual de la música en català ?

AM: Hi ha coses interessants i coses que no tant com la vida mateixa; per destacar-ne alguna Eina i a l'altre cantó del mirall o a un altre extrem la Brigada, els LOVE catalans.

Text: Esther Esteve

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal