nou?
logotip decibel.cat

Owix

Owix logo

Biografia:

1994 : 1er premi en el concurs Tirant de Rock cel.lebrat a Sant Vicent del Raspeig i organitzat per Acció Cultural del País Valencià.
1995 : 1er Cd compartit amb Anselmos, Jam-ones i Obrint Pas, guanyadors dels respectius Tirant de Rock. Gira pel País organitzada per ACPV. Al 9 d'octubre (València) al cartell estava Ovidi Montllor.
1996: 1er Cd 'La Senda del Cel'. Co-producció amb l’Ajuntament de Callosa d’en Sarriá. A la presentació del cd va col.laborar Lluís el Sifoner.
1997-98: Gira de concerts al llarg dels Països Catalans. A finals del 98 el grup para l’activitat per motius de pes. El bateria ven la bateria per anar-se’n a Cuba, i dos elements més abandonen el grup.
1999: 1er Cd recopilatori. Així i la poca activitat del grup, Owix seguéix apareixent en cds recopilatoris. A finals del 1999 ACPV coordina una nova edició Tirant de Rock.
2000: 2n premi al concurs de Rock organitzat per la Diputació de Valencia.


Owix enceta nova etapa. De l’etapa anterior sols queden Ximo Guardiola i Pere Samblas. Entren a formar part d’Owix Euge Saval al violí i Tòfol Pla a la Bateria.
2001: 2n Cd 'Al País Valencià'. A la presentació del cd va col.laborar Vicent Torrent, membre d''Al Tall'.
2002: 2n Cd recopilatori 'Arran. Cultura de Resistencia'. Videoclip de 'Karpanta Diem'.Gira pel Principat:
Mataró,Igualada,Capellades,Girona,Manresa,Barcelona,Montblanc, Vilafranca del Penedés,Sant Cugat,etc
2003: Finalista al Sona 9. Ximo Guardiola acompanyat d’OWIX aplega a la final del Concurs Sona 9 en l’apartat Cançó d’autor cel.lebrat a Figueres i organitzat per la Revista Enderrock, Tv3 i Catalunya Radio.
2004: 3r Cd recopilatori amb diferents grups. Festivals més importants dels Països Catalans; Acampada Jove, Senglar Rock. Així com diferents Correllengua, Trobades d’escoles, Festes Majors, bars del rotllo.
2005: Gravació del 3er disc d’Owix als estudis 'El corral del burro produccions' i a 'Music Lan'.
2006: 3r Cd 'Bullirà el Mar'. Els nou disc va ser presentat a la Sala Aixarà de Callosa d’en Sarrià . Van assistir més de 1000 persones al Concert-presentació. Disc homenatge a la cancó, Raimon (Veles e vents),Llach (apareix una versió de l'Estaca i sobre tot Ovidi a qui se li dedica una cançó. Al disc va col.laborar Miquel Gil (ex Al Tall).

Al llarg dels més de 12 anys de trajectòria d'Owix destaquen els següents concerts:
St.Vicent del Raspeig (1994) Tirant de Rock,+ Sangtraït,Fóra de Sembrat. Sagunt(1994) amb els guanyadors del Tirant de Rock;Anselmos,Jam ones i Obrint Pas.València(1994), 9 d'Octubre -al cartell estava Ovidi Montllor-.Callosa(1995), presentació de 'La Senda del Cel'. La Vila (1995), al cinema Colón + Ocults. Callosa(1995) (festes), concert damunt d'un trailer.Polop (1995), 1er concert a La Tasca l'Albarda. 1996-99:Trobades d'escoles en valencià,correllengües, Casals Jaume I, Bars del rotllo. Al Tall presenta a Callosa Europeu-eu!.1er Tirant Radical a Callosa Brams,Sant-gatxo. Concerts per la comarca principalment, resta dels país i 1ers concerts al Principat.
València(2000) + Arrós Caldós,Ki sap, Font d'en Carrós (2001) 1er Carrascar, Petrer (2001) Acampallengua.Callosa(2001) 1er concert col.laboradors a l'Acadèmia. Principat (2002) 1a Gira.
2003 :Sans (Barna),3 concerts a Alacant, Altea,Gràcia (Barna)+ Tres fan Ball, Arbúcies, Polop, Alfàs, Figueres. Teulada + Obrint Pas.
2004:Gràcia Plaça diamant (homenatge Ovidi Montllor) + Inadaptats, Arbúcies acampadajove.
2005:Callosa, festes de Carnestoltes. 2006: Callosa Escudella mestissatge + Dr Calypso. Callosa presentació del nou grup local InSeminació. Callosa presentació del nou cd 'bullirà el mar'.

Altres continguts del grup:



Comprar discos

Nombre de fotos: 2

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal