nou?
logotip decibel.cat

La cantant Berta i el grup Gossos interpreten la cançó de la nova temporada de la sèrie de TV3 'Ventdelplà'

06/05/2008

La sèrie de TV3 'Ventdelplà' amb l'estrena de la cinquena temporada, entre molts canvis que ha fet hi podem trobar la nova sintonia interpretada per la cantant Berta i el grup Gossos. La lletra ha estat modificada i ha estat composada per la pròpia Berta. La cançó ha estat gravada als estudis Kay de Salelles.

L'encàrrec ha anat a través de Diagonal TV i segons explica Oriol Farré: 'En realitat, són tres. Una primera versió de la cançó de 40 segons, que servirà per obrir cada episodi, una de 60 que els tancarà i una de més llarga amb lletra nova i inspirada en tot allò que passarà a 'Ventdelplà' durant aquesta cinquena temporada. 'És tot un repte, perquè hem partit d´una cançó que ja està feta i l´havíem de respectar, però teníem permís de la productora per donar un nou color, i dur-la fins al so Gossos'.
L´encàrrec ha arribat en un moment de molta feina per a la formació i amb les presses 'habituals' d´aquest tipus de feines. 'El dia 4 d´abril estàvem fent el concert del nostre quinzè aniversari a l´Auditori i tres dies després ens van convocar a una reunió sobre aquest tema. I la cançó havia d´estar acabada en molt poc temps, perquè molt aviat s´havien de començar a emetre els anuncis de la sèrie per la televisió i havia d´estar tot llest'. Segons afirmen els Gossos diuen que grava amb la Berta ha sigut positiva i agradable.

La cantant Berta comenta que 'Interpretar la sintonia d´una sèrie és molt nou per mi. I especial. He vist moltes vegades ‘Ventdelplà´, i ara, amb els Gossos, tenim l´oportunitat de donar-hi el nostre toc'.


A part d'això, la Berta en aquests moments es troba gravant els temes pel que serà el seu pròxim disc en solitari.


Les anteriors versions van estar interpretades per Gerard Quintana i Víctor Estévez.

Text: Esther Esteve

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal