nou?
logotip decibel.cat

popArb 2008, 27 i 28 de juny a Arbúcies

30/05/2008

Els dies 27 i 28 de juny tindrà lloc a la vila d'Arbúcies la quarta edició del festival de música pop independent de Catalunya, el popArb. L'objectiu del festival segueix sent el mateix amb el qual va néixer: ser l'aparador de la música pop independent feta a Catalunya, on només es venen 2000 entrades cadascun dels dos dies, per evitar les massificacions.

Pel que fa al cartell d'enguany destaquen noms com Anímic, Conxita o Guillamino, que actuaran el divendres a Can Cassó Envelat, i a l'espai Can Cassó Montsoriu grups com La Casa Azul i Sidonie. El dissabte després dels plats forts de divendres en vindran de nous amb la presència de L'Orquestra Fireluche a les piscines, ix! al Gorg Nou, Roger Mas a Can Torres, en Sisa i Mishima a Can Cassó Montsoriu, o SanPedro a Can Cassó Envelat entre d'altres.

Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de ServiCaixa. Els preus són de 30 € pel divendres, 35 € pel dissabte o bé 45 € pels dos dies. Els preus de guixeta estaran incrementats en 5 euros.

Si voleu obtenir més informació del festival ho podeu fer al web: www.poparb.cat on hi trobareu la informació dels grups, els escenaris, horaris, informació d'allotjament i moltes més coses.

Text: Esther Esteve

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal