nou?
logotip decibel.cat

Confirmat el cartell del Senglar Rock

11/06/2002

Ja estan totes les actuacions confirmades a la present edició del Senglar Rock. El festival aquest any arriba a la seva cinquena edició i es tornarà a fer a la vila de Montblanc (Conca de Barberà). Pel que fa a la zona d'acampada aquest any hi ha novetat ja que estarà dividida en dues parts: una de 15.000m2 integrada a l'àrea del festival i una altra de 5.000m2 a l'exterior situada davant l'entrada del recinte. També hi haurà la zona d'aparcament com cada any de 10.000m2 i, com a novetat, hi haurà cinc escenaris: l'escenari Senglar, l'escenari Prades, Carpa Club, escenari Montblanc i l'església de Sant Francesc. Pel que fa als dies de durada, aquest any n'hi ha un més que l'any passat, o sigui que constarà de quatre dies.

El festival obrirà les portes el dijous dia 4 de juliol a les set de la tarda, el primer en obrir foc serà L'Albert Pla a l'església de Sant Francesc. Un total de 39 grups formaran el cartell: Albert Pla, El Perfil de l'Agressor, Abús, Quatre Cantons, Petit Fours, Fes-te Fotre, Perro Pachingo, Quim Vila, Dept, Sapo, Van de Kul, Glissando*, Els Pets, Kitsch, Dover, Sidonie, Mesclat, La Padrina, Joan Toni Skarabat, Miquel Gil, Whiskyn's, Aquitamxé, Menaix a Truà, Mercedes Peón, Berri Txarak, Lax'n'Busto, Cheb Balowski, Macaco, La Carrau, Òwix, Alquimistes Folls, Sutrak, La Caixa Fosca, Tsé-Tsé, Grup de Folk. (Els horaris dels concerts, els dies i els escenaris els podeu trobar a l'agenda).

Pel que fa als dies dels concursos de maquetes el primer serà el del Rock and Classic, que el dia 5 donarà l'oportunitat de tocar al seu guanyador; el concurs Sona 9 es farà el dia 6 i comptarà amb tres actuacions.


Una altra de les iniciatives que s'ha decidit repetir és el Campus Senglar, una escola d'estiu de pop-rock dirigida pels músics Toni Xuclà, Cris Juanico i Jimmy Piñol, que inclourà entre altres, taules rodones amb professionals del sector musical i classes teòriques a càrrec de diferents professors.


Si parlem de xifres, Xavi Fortuny de RGB Management, promotora del Senglar, preveu igualar les sis mil visites de l'any passat, o com a molt, incrementar aquesta xifra en mil.

Per qualsevol altra informació sobre el festival, podeu consultar la pàgina: www.senglarrock.com.

Text: Esther Esteve

Comentaris

11/06/2002

Si sou de Reus no compreu els abonaments al Qhick, que els cobren a preu de dia de concert en lloc d'anticipat i us estafaran com sempre fan. Compreu-los a un altre lloc, sé el que em dic, jo m'hi vaig trobar, en lloc de cobrar-les a 30 euros l'anticipada les cobren a 40. Són uns lladres.

12/06/2002

Una vegada més la música feta en català de les illes queda de banda, només un grup,.... que trist...

12/06/2002

Ei!Jo vulia k vinguessin els Mägo de oz... kom és k al final no venen??falten ells x ser un senglar cumplet....

14/06/2002

Quina merda de cartell. I els grups de les illes? No venim ni locos.

15/06/2002

Ja està vist que mai plou a gusta de tothom. Jo també penso que el cartell d'aquest any és força millorable. Sense Ariel Santamaria i La Banda del Pere Mata el featival perd categoria.

Sr.Martínez
(baixista d'Ariel Santamaria i La Banda del Pere Mata)

17/06/2002

Ei Geroni,
És cert això que dius del Quick? T'ho dic perquè soc de la organització del Senglar i si és cert hauriem de saber-ho amb total seguretat per a prendre mesures. Si hi ha algú a qui li ha passat això aquest any o en edicions anteriors, si us plau escriviu-me un email a info@rgbmanagement.com

Merci per dir-ho.

Jordi

26/06/2002

Del País Valencià tampoc crec que munte gaire gent al Senglar, tenint en compte la nula representació que tenim als moltíssims concerts que es faran. Val que està Miquel Gil, però... ja està??!! No sé com han pogut triar als OWIX i deixar-se fora a grups com Obrint Pas, Sant Gatxo, Pinka, Atzukak, Munlogs o Agraviats... A veure si l'any que ve ens teniu una mica més en compte, si us plau!!

06/11/2002

a veure si akest cop deixen tocar als Fes-te Fotre!! visca ells!! son els millors!!!! un peto wapuuuuuuusssss!!!! US ESTIMEMMMMMMMMM xDDDDDDD!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal