nou?
logotip decibel.cat

Els Gossos canvien d'aires deixant Virgin per Música Global

25/10/2002

Els Gossos han donat per tancada la seva col·laboració amb Drac, subsegell de la multinacional Virgin i han signat un contracte amb la discogràfica gironina Música Global amb qui han signat per dos discos, el primer sortirà segons les previsions la primavera de l'any vinent.

El fet pel qual han pres aquesta decisió és perquè no han quedat gaire satisfets d'algunes decisions de Virgin, preses sobretot a Madrid, mentre que Música Global els ha ofert un projecte amb ganes i il·lusió.

El canvi no només serà de segell, els manresans han pres una decisió estrictament musical, la inclusió com a membre fix d'un nou músic, Santi Serratosa, que al nou disc s'encarregarà de la bateria. Pel que fa a Ritxi Diéguez encarregat de samplers i scratches continuarà col·laborant amb el grup.

Els Gossos ara estan a punt d'entregar les primeres maquetes del que serà el seu primer disc amb la nova discogràfica. Pel que fa al disc encara no se sap ben bé com serà. El que si que han deixat clar és que optaran pel format elèctric, però seguint amb la línia Gossos pel que fa al so i les melodies vocals, tot i que hi introduirant bases i percussions per donar color a les cançons.

Text: Esther Esteve

Comentaris

28/10/2002

Endavant Gossos, sou els millors. Ja tinc ganes de que treieu aquest disc, segur que serà una passada.Sou collunuts.

Estel

28/10/2002

Ben fet homens, estar en una multinacional de la musica com virgin t'obre moltes portes però també es cert que et castra les idees. Jo crec que es millor fer el que tu vols en una discografica independent i més petita. A veure quan surt el disc i l'escoltem!

28/10/2002

Endavant gossos q us vagi molt be i espero amb moltes ganes el disc nou per veure com sona la bateria en un estudi i no en directe
Q vagi be!

ALBA

29/10/2002

Espero k vos vagi molt bé amb akesta nova discogràfica,sou els millors!!! no canvieu mai!
I a veure si veniu més x Mallorca k vos trobem a faltar!!

01/11/2002

Molt bé!!!!! Sper q hos vagi molt bé. Hos donc molta sort. I a veure quan treieu disc!!!!! Un pto des de Barna q hos stimem molt. Fins es proper concert!!!!!!!!!!!!
Laia

01/11/2002

ei gossos,ja esperem amb ànsia el nou disc.encara no he tingut el gust de sentirvos en "format elèctric" però segur que sona de pm!!.fareu concerts acústics?espero que en feu algun.seguiu així!!!!

01/11/2002

us seguirem on aneu!!!!!!
visca gossos!!!
Laia!!

03/11/2002

Ei!
Molta sooort GOSSOS!!! sou molt macus. I no us torneu ximples amb akesta discograficaa capitalista, k a vegades passa.

13/11/2002

eiiiiiii nanus!, què tal?!, ja tinc ganes d'escoltar aquest disc!, haviam, haviam...records, salud i petons! uoooooooooo

16/11/2002

Sou els millors,Sort!!!!
Gossos per sempre, estem esperant els vostres concerts i el Cd amb moltes ganes.
Fins aviat, gossada, k monos!!

18/11/2002

serà en català o ne castella???

22/11/2002

Va!!! que sou els millors faceu, el que faceu, però això si, seguiu endevant sempre!!!
Petons!!!

14/12/2002

ALI GOSSOS SOU ELS MILLORS GOSSOS DE TOTS ELS GOSSOS!!!!!
ADEU GOSSOS!

05/02/2003

Ei Gossos, segui endavan kom fins ara k sou ls millors!!!! I aviam si veniu mes per Terrassa k tutom us i spera!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petons a tutom i salut!

01/03/2003

ja estic esperant amb moltes ganes de que treieu aquest disc, vinga, endevant, i amunt, vosaltres podeu!

17/03/2003

He escoltat 2 cançons del nou disc de Gossos i m'he decepcionat. Manca originalitat, frescor. Què ha passat amb el vostre potencial? Amb el vostre talent? A veure si en el proper disc(d'aquí a quan sigui) us trenqueu una mica més el cap, aixó s'ha de notar.
Per cert Natxo, seguiexes tan bó com sempre!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal