nou?
logotip decibel.cat

La Caixa Fosca tanca gira amb un concert a Sidecar

08/01/2004

El 17 de gener es farà a la Sala Sidecar l'últim concert de La Caixa Fosca abans d'entrar a gravar el nou treball que està previst que surti cap a mitjans d'any on presentaran alguns dels nous temes.

Pel que fa als projectes més immediats de la banda és centrar-se en la gravació del segon disc que es realitzarà al gener als estudis Tivoli del Jesús Rovira dels Lax'n'Busto, pel que fa a la masterització es farà als estudis Electric Chair de Palma de Mallorca. Està previst que consti d'uns 10 temes i tot apunta que el disc es dirà "Reevolució".

Si voleu assistir a aquest concert disposem de 5 entrades dobles, que sortejarem entre tots els qui ens envieu un correu electrònic sol·licitant aquestes entrades amb les vostres dades personals. Teniu temps fins dilluns dia 12 de gener a les 12 del migdia. El resultat dels afortunats el publicarem dimecres 14.

Text: Esther Esteve

Comentaris

08/01/2004

Llàstima que estic en plens exàmens, si no m'hi apuntava, a veure si podia saludar-los ;)

08/01/2004

espero poder anar!!
els vax veure al MMVV i var star molt b!!!!
a mes son del meu barri!!
visca LA CAIXA FOSCA!

09/01/2004

Llavors esperaré, a veure si aquest any ens apropem per Reus, per saludar a en nurbers (sempre i quan no tinguis exàmens ;)
Per cert que tinguis un Bon any, i a la resta de gent els desitjo el mateix, ja a que nosaltres a Barna ens toca sobreviure al Forum 2004 (quin patiment...)

09/01/2004

Quina gira tanqueu nois! no voleu dir que això s'en podria dir passeig. No volgueu aixecar tanta pols i aneu més humils pel món que ja som molts els que us hem calat.

09/01/2004

Gira: Conjunt d'actuacions itinerants d'un artista, una companyia, una orquestra, etc. "Han estat de gira tot l'estiu". "Fa una gira pel centre d'Europa".

09/01/2004

Passejar: 1 1 intr Anar d'un costat a l'altre per esport, per fer exercici corporal, per prendre l'aire."Vam passejar una hora pels voltants del poble." 3 pron fig Burlar-se d'algú, rifar-se'n enganyant-lo. "Com se'l passeja, l'amo, i ell no ho sap veure!"

09/01/2004

Aixecar pols: 1 1 tr Separar (una cosa) d'una altra sobre la qual descansa. "Aixecar una llosa. Aixecar una portadora a pols."

2 pron "Aixecar-se el teló. Aixecar-se pols."
09/01/2004

humilitat: 1 Qualitat d'humil.
2 Acte de modèstia; submissió.

Calar: Penetrar (un cos) travessant-lo de banda a banda, especialment penetrar un líquid (en un cos permeable). "La pluja li calava la roba."

2 fig Penetrar, endevinar, les intencions, la manera d'ésser (d'algú), les raons, el secret (d'alguna cosa). "Era un fanfarró i el van calar de seguida."

10/01/2004

es molt facil anar aixi pel món, com es nota que no coneixeu aquesta gent... morts d'enveja...
-Leita.-
www.lacaixafosca.net /tk

10/01/2004

x cert que volia dir(ja queda clar però x si 1 cas) "no coneixeu a la gent de la caixa fosca" i quedi clar que els morts d'enveja no son pas ells (ja sé que no entendrien pas aixo però weno aclarar sempre és bo). vagi b!

10/01/2004

aquest venedor d'enciclopedies barates sembla ser que té devoció paranoica amb La Caixa Fosca.

10/01/2004

Juas, gracies abc, gracies a tu, m'ha entrat interes per veure com son la Caixa Fosca, no els he escoltat mai. A vere que tal son. :) Ens veiem

12/01/2004

M’encantarà tornar a anar a un concert de La Caixa Fosca!
És un grup pop-rock amb un llenguatge propi ofereixen tanta varietat de ritmes i estils de cançons que segur que gent que no el coneix, en escoltar-los queden “enCaixats”.
A més, què millor tenim per fer els Rock Catalanòfils aquest dissabte a les 22.30 de la nit a Barcelona o Catalunya ?

12/01/2004

No hi podem faltar,sent el concert que tanca la gira del primer disc!
Xavi, doncs espero que si t'atreveixes a descobrir-los, t'agradi tant com a mi, jajaja.
a passar-ho b! adeuuu

13/01/2004

Doncs jo uns felicito molt, m'alegro que sigui el concert de tancament, ja que això vol dir que prepareu el segón. Tant de bò tots els grups ho podéssin fer. Molts records des de la Segarra!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal