nou?
logotip decibel.cat

La Caixa Fosca presentarà el seu nou disc en terres lleidatanes

02/11/2004

El proper dia 18 de novembre els barcelonins La Caixa Fosca presentaran el seu segon disc "Reevolució" en terres lleidatanes, més concretament al River Cafè de la capital del Segrià. Un concert on presentaran un nou concepte de gira, en el qual hi participaran els representants de grups de la terra com el cantant dels The Companys, en David Masot, en Sergi Malagrida veu del grup de Les Borges Blanques Flai, amb qui es versionarà un tema dels mítics Pearl Jam. A hores d'ara encara està pendent de confirmació de la intervenció de la Gemma, veu dels Busk'n'Baix.

Aquesta serà una prova de foc que pot sembrar un precedent en el panorama musical. Un projecte, embrionari, però que si creix pot dibuixar noves sonoritats en el nostre país: la col·laboració de representants dels grups autòctons per allà on passi La Caixa Fosca pot provocar una reevolució musical i no tan sols de la seva música com a grup. Podria generar una retroalimentació entre tots els que estan en aquest mateix vaixell musical.

A partir del dia 8 de novembre engegarem un concurs on regalarem 5 entrades dobles per anar-los a veure a Lleida i 15 senzills signats, que ho podreu obtenir a la guixeta del River Cafè. Tots els que estigueu interessats només cal que envieu un e-mail amb les vostres dades a partir del dia 8 a l'adreça: concurs@rockcatala.com (Tots els correus rebuts ABANS d'aquesta data no es tindran en compte).

Text: Esther Esteve

Comentaris

02/11/2004

VINGA GENT NO HI FALTEU !!! TANT LA SALA COM EL GRUP S'HO VALEN !!!

02/11/2004

Molta sort a La Caixa Fosca!!! i avere si veniu a tocar per comarkes gironines!!! Molta llum i a seguir així!!

03/11/2004

sisi sobretot per comarques gironines que ja sabeu que x aqui teniu molts seguidors jejejeje!! i que ja que heu nat a bcn, granollers, k si a reus... ara a lleida... COI POS ARA TOCA GIRONA! seria bona combinació ;)

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal