nou?
logotip decibel.cat

Primer Festival Música Solidària en benefici de les víctimes del Tsunami

09/02/2005

La Joventut Nacionalista de Catalunya de Girona, juntament amb la ONG Mans Unides i RGB Management, organitzen el Primer Festival Música Solidària, a la Mirona de Salt, el proper dissabte 5 de Març. El motiu d'aquest Festival és per destinar els recursos econòmics obtinguts a projectes que la ONG Mans Unides desenvolupa al sud de la India, i que es varen veure afectats pel tsunami del darrer 26 de desembre del 2004.

Les actuacions s'iniciaran a les vuit del vespre i està previst que finalitzi vora les tres de la matinada. Posteriorment hi haurà sessió de DJ. Els grups que actuaran seran els següents: Lax'n’Busto, Gossos, Fes-te Fotre, Gaspacho, Josep Thió, Kabul Babà, Sanpedro, La Caixa Fosca, Catau, Sota Zero i MTC. Durant els intermitjos estaran amenitzats pels Diables del Pere Botero, els Marrecs de Salt i grups de percussió de Salt.

L'espectacle serà conduït i presentat pel locutor de ràdio Llucià Ferrer (rac105-freakando matiner) i comptarà amb els seus habituals col·laboradors. Les entrades es posaran a la venda el 10 de febrer. L’organització del Festival no descarta fer al més d’Abril un altre macroconcert, aquesta vegada a la ciutat de Girona.

L'organització diu que: "La voluntat de les entitats organitzadores és explicar a la societat gironina que la solidaritat no ha de dependre de què hi hagi una gran desgràcia i que sigui molt mediàtica, perquè malauradament, a molts llocs del món, hi ha grans desgràcies, guerres que no tenen el ressò que es mereixerien als mitjans de comunicació. Per això no es descarta repetir aquest esdeveniment i celebrar-lo anualment, sempre escollint el millor projecte que ens plantegin les ONG, explicant-lo i fent-ne un seguiment mediàtic perquè tothom sigui conscient del que ha servit el seu esforç."

Per a més informació sobre el Festival la podeu trobar a: http://www.musicasolidaria.org

Text: Esther Esteve

Comentaris

09/02/2005

Trobo molt bé aquest concert, és una gran idea donar tot el suport que faci falta pel Sud-Est Asiàtic.
Una cosa de l'escrit no és veritat: el "Primer Festival de Música Solidària en benefici de les víctimes del Tsunami" es farà a Cornellà de Llobregat, aquest dissabte dia 12 a partir de les 19:30 de la tarda a l'IES Francesc Macià, carretera d'Esplugues-avinguda del Parc. El preu és de 3 euros que es destinaran als afectats del Tsunami.

09/02/2005

Els grups que actuaran seran Samarkanda, TrallaXXL, Titania, Pacha Mama, Rustics, Vincent Vega, Cöda i per últim, L-Funky.Els grups no són gaire coneguts, però s'ha de començar i donar oportunitats, no? jeje. Amb lu de "no és veritat" no volia semblar el que no era, eh, és només per avisar que d'aquí tres dies també hi ha concert solidari i corregir per donar més informació. Apa, salut a tothom!

09/02/2005

Uoooo aquets els TrallaXXL de Montmeló!!! força tralla!!

10/02/2005

Fa poc també es van fer concerts a Argentona i hi va tocar Gertrudis, pel Tsunami, si no tinc mal entès!

10/02/2005

És el primer que es fa a Girona clar:)
www.musicasolidaria.org
Espero poder-vos saludar-vos a tots allà!!

14/02/2005

Uoooo genial tu! akest concert solidari ke comença a les 20.00 kuan durarà???..pkè si cada grup dura una hora almenys...durarà molt no...bé, ens trobem allà penya!
//*//
Força ROCK CATALÀ!

17/02/2005

Més o menys cada grup tocarà entre 3' i 45 minuts. I pot durar entre 7 i 8 hores.

18/02/2005

Ho trobo mbéee! allà seré!

23/02/2005

Segons ha informat l'organització, també hi actuarà en Lluís Gavaldà (cantant d'Els Pets), que farà un petit concert acústic.

25/02/2005

Wow! este peasu fesitbal és imperdonable per akells k nu hi vagin!
po....com ens ho fem els d Bcn per nari??
a la nit no hi han trens!! Algún voluntari??..:P

Bernat, no tens hotmail?..:S es k staria interessada am lo d cornella!!
siau!

26/02/2005

Per allotjament teniu l'Alberg Cerverí de Girona per 15 € la nit.
No és conya eh?

28/02/2005

SABEU SI EL MARX GRASAS ACOMPANYA AL LLUÍS GAVALDÀ?

02/03/2005

Pobres els del tsunami si teniu informació o alguna foto del tsunami, me l'envieu a aquesta adreça: vivanco_92@hotmail.com

hi estic molt intereçada

26/03/2005

No m'agraden els lexu's

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal