nou?
logotip decibel.cat

Petit Fours s'acomiaden dels seus seguidors el 23 d'abril

19/04/2005

La data de Sant Jordi de 2005 ha estat l'escollida pel grup Petit Fours per posar fi, amb un concert, a la seva carrera. Aquest comiat ja s'havia anunciat fa un any, però per motius de malaltia d'un membre del grup s'ha ajornat fins el 23 d'abril d'enguany. El fet d'haver esperat un any ha estat perquè el grup volia mantenir l'escenari on acomiadar-se, les festes del Roser de la Cellera. El concert es relitzarà al pavelló de la Cellera de Ter a les 24 hores i amb entrada gratuïta. Al cartell també hi figuren els Aquitamxé, els Toadstools i en Cris Juanico.

La banda cellerenca s’acomiadarà, després de deu anys, amb un concert que durarà prop de dues hores i on farà un repàs per tota la seva trajectòria, recordant tots els temes de la maqueta Petit Fours (1997), el primer disc “Sobrelliscant” (1999) i el segon i últim “Dissonàncies de Calaix” (2002). El concert, a més, comptarà amb la col·laboració d’aquells amics que en algun moment van formar part de la banda: Xevi Triadó (actual Aquitamxé), Dídac Parramón i Sergi Co.
Del concert s’espera que sigui un comiat emotiu, sense més pretensió que la de posar el punt i final que es mereixen aquests deu anys, i tancar així una important etapa per aquests set joves de la Cellera, alguns dels quals ja tenen la porta oberta o ja estan ben ficats a nous projectes.

A continuació, us posem un fragment textual de la carta de comiat que han escrit als mitjans:

"Així doncs, moltes gràcies a tots aquells que, al llarg d’aquests anys, i des dels vostres mitjans, heu donat tot el suport fent possible aquesta aventura especial i inoblidable per a molts.
I per posar punt i final a la promoció d’aquest grup, us fem saber que l’últim single escollit per la banda és la cançó “Res més” que trobareu en el seu darrer disc “Dissonàncies de calaix” (el qual us vam fer arribar en el seu moment). En aquesta cançó en qüestió hi col·labora, en català, el recent guanyador d’un Oscar de Hollywood, Jorge Drexler, qui des de llavors ha mantingut una molt bona relació amb el grup.
Així que tal i com diu l’esmentada cançó, “de moment no tenim res més a dir...”
Gràcies i fins ben aviat."

Text: Esther Esteve

Comentaris

19/04/2005

Albert, Albert, Albert! És el crit de guerra que cridem a cada campus senglar rock a Montblanc, en honor a un gran i entranyable teclista ;)

19/04/2005

Osti sincerament podrien hver triat el següent cap de setmana, havent'hi el concert de st.jordi a la mirona jo no podré anra! ke trist!!!!
osti...kin greu kem sap!!!!

19/04/2005

El concert de St Jordi és el dia abans, el 22!

20/04/2005

vejam, els dos teniu raó. El dia 22 hi ha el concert de Sant Jordi a La Mirona. I a l'endemà el macro-concert al Palau Sant Jordi organitzat per la Plataforma per la llengua... però malgrat tot, segur que els petit fours ompliran! bon comiat

20/04/2005

22/04/2005 La Cellera de Ter, Selva Pavelló Municipal DJ Anticomercial, Dr. Calypso, Habeas Corpus, Mesclat, Petit Fours

Aixo és el q posa a l'agenda d'aquesta mateixa web. quin dis és el concert 22 o 23?? o al ser el 22 a les 12 de la nit ja se suposa q es 23 o com funciona aixo?? siusplau q algu m'asseguri quin dels dos dies és.

20/04/2005

Hola, ha sigut una equivocació a l'hora de posar el concert. Els Petit Fours toquen el dia 23. Ara ja està modificat a l'agenda.

Salut i fins aviat.

Esther Esteve, cap de redacció.

21/04/2005

Dia 22 d'abril: Habeas corpus, mesclat, dr.calypso, dj anticomercial.
Dia 23 d'abril: Petits Fours, Aquitamxe, Toadstools, Cris Juanico.

21/04/2005

penso anar al concert! era un dels meus grups preferits... k no mori aixi com aixi!

21/04/2005

oi tant q shi ha d'anar!!! sho mereixen!!

ens hi trobem!!!

22/04/2005

ieee!! he estat tota aquesta setmana en la corda fluixa que si ara vaig ara no vaig! però al final demà ens trobarem per la Cellera gent!! uoo!!!! k l'últim bolo dels P.Fours promet ser genial!!! i a sobre dp Cris Juanico leleleleleeee!!! Toma fiestarraaaaaaaa :D ^_^ fiestuki fiestuki asseguradaaa oleereleeeeeeee!! als k aneu al st.jordi a bcn k vagi beeeee

22/04/2005

ei! on està el pavello de la Cellera???

algu sap l'ordre de les actuacions???

24/04/2005

Res, només donar les gràcies a aquesta gent per les moltes hores de música, de diversió, de festa i de rialles. Han sigut molts anys, moltes hores de carretera sabent que la recompensa sempre seria un gran concert.
Tot i que ahir ens vau deixar amb la llagrimeta a l'ull(i van ser més d'un i de dos...) mai es perdrà tot el que ens heu deixat.

Un petonàs! esperem veure'ns ben aivat!

19/05/2005

rocks son divertits

26/05/2005

ei nanus no us perdeu el forum aquet de la noticia de lu dels hemisferi centre s'estan canejant jejejejejej.
es veu que la jerc a timat a tot de grups.
vaya cabrons i els hemisferi s'han venut.
vaya puta tela

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal