nou?
logotip decibel.cat

popArb 2006, 7 i 8 de juliol a Arbúcies

30/05/2006

Donada la bona acollida que va tenir la primera edició del popArb, celebrada el juliol de l'any passat, enguany es farà la segona edició, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juliol a la localitat d'Arbúcies. L'objectiu del festival segueix sent el mateix amb el qual va néixer: ser l'aparador de la música pop independent feta a Catalunya.

Pel que fa al cartell, hi destaquen noms com Guillamino o Albert Pla, que actuaran el divendres juntament amb Le Petit Ramon i un bon reguitzell de DJ's. El dissabte serà de nou el dia més fort i comptarà amb la presència de Roger Mas, Adrià Puntí, Pau Riba o Mazoni. També es donarà l'oportunitat a formacions menys conegudes com els valencians Dèneu, els locals Carburos que repeteixen, Conxita i l'Anna és un Koala entre altres. A més de les actuacions també hi haurà altres activitats, com un taller de Dj a càrrec de Guillamino o la versió itinerant de l'exposició Girona Pop.

Les entrades anticipades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de ServiCaixa. Els preus són de 20 € pel divendres, 25 € pel dissabte o bé 30 € pels dos dies. Els preus de guixeta estaran incrementats en 5 euros;. Cal destacar que únicament hi haurà 1500 entrades a la venda per cadascun dels dos dies per tal de no massificar els espais on es duran a terme els concerts.

Text: Jordi Garcia

Comentaris

30/05/2006

Osti tu, quina clavada!

30/05/2006

Al tanto amb el concert d'en Pau Riba, em sembla que no es podrà veure enlloc més

31/05/2006

El bo i millor que es fa ara a catalunya és un u per cent del talent d'en pau

31/05/2006

Busco gent per compartir el cotxe, sortint de Terrassa fins a Arbúcies, el dissabte 8 per la tarda. Jo poso el cotxe, pero no tinc ni idea de com arribar.
mjesus_ha2001@yahoo.es

31/05/2006

Adrià Puntí i Albert Pla, els millors artistes del pais, i ho sap tothom. Unaltre cosa és que agradin més o menys les seves lletres i que caiguin millor o pitjor els personatges, però si ens deixem de tonteries, tots sabem la veritat.

01/06/2006

Hola M jesus,

per anar de teerrassa a arbúcies és prou fàcil,
agafes l'A7 direcció Girona, sortida Hostalric - Arbúcies, que és la sortida posterior a la de St Celoni, després està senyalitzat i només et queden 15 km de bona carretera.
Des de Barcelona tardes una mica menys d'una hora.
salut!

13/06/2006

Porto temps seguint 'L'Anna és un Koala' i són molt guais! Bones lletres, bones melodies...Donaran molt a parlar! No me'l perdré pas! Us els recomano!

15/06/2006

El que us recomano totalment es en puntí, un persontge que de ben segur no us deixarà indiferents,sobretot si esta inspirat!.Varem tenir la sort uns quants de veure fa poques setmanes a l'artista en acció a barcelona,i akell dia estaba amb el seu geni que porta dins,l'adrià,increíble, màgic...Sens dubte el millor artista del planeta. ke us duuuuri!!! la bona sort!.ensveiem a arbúcies!! toni.

16/06/2006

Cert, en Puntí és un geni però com a tal en pateix greus conseqüències. El concert de BCN va ser poc menys k patètic, si tenim en compte k no va acabar ni una cançó. Espero veure el d'Arbúcies.

24/06/2006

weeeno, podrem veure l'adrià puntí a girona!! ja tocava! serà el millor del festival, ho sabeu

05/07/2006

L'Adrià a Girona?
quan?

24/09/2006

L'Anna es un Koala son els millors i arribaran lluny !!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal