nou?
logotip decibel.cat

Pemi Fortuny abandona la banda Lax'n'Busto

23/10/2006

Aquest cap de setmana s'ha fet pública la notícia que en Pemi Fortuny, cantant dels Lax'n'Busto deixa el grup. Tot seguit podeu llegir el comunicat que ha fet el grup i que el podeu trobar a la seva pàgina web:

'Han estat 20 anys. La veritat és que tants anys donen per a molt. Hi ha qui creu que el Pemi Fortuny va néixer a LNB com els ulls, les orelles o un braç neixen amb nosaltres. No és cert.

Tot va començar l’any 1986. Erem uns jovenets amb moltes ganes i pocs coneixements però vam fer una banda de R’n’R. Vam tenir sort, de fet encara tenim sort. La gent ens ha ofert i ens ofereix la possibilitat de fer allò que més ens agrada i, a més, ens aplaudeix i gaudeix als concerts.

Però a la vida hi ha coses que acaben esgotant les persones i un grup de rock pot arribar a fer-ho. Al Pemi li ha passat. Hi ha maneres de viure que atreuen més el seu interès i nosaltres ho respectem profundament. No només això sinó que el recolzarem i li desitgem el millor en la seva nova aventura.

Ara bé, això no vol dir que LNB s’acabi. De fet, cap de nosaltres en cap moment ho ha pensat. Sempre hem dit que en la nostra formació tots els components tenen la mateixa importància. El Pemi era importantíssim però no més que qualsevol dels altres. Un cop era segur que el Pemi marxava, la qüestió era trobar un cantant nou. Voliem algú que no fos conegut en el nostre ambient, amb il·lusió i un parell de collons per substituir el Pemi Fortuny.

Pensàvem que era impossible però va sorgir la idea del Salva...

El fet és que LNB té un nou component.

Anem a Califòrnia del 15 de gener al 15 de febrer a gravar el pròxim disc amb la Sylvia Massi com a productora. Es tracta d’una persona que ha treballat amb Red Hot, System of a Dawn, REM, Tom Petty, Johnny Cash, Tool, Bjork..., ha treballat amb tothom!. Desitjàvem trobar un bon productor per al proper disc i va sorgir l’oportunitat de la Sylvia: no ens ho vam pensar dos cops. Li vam enviar la nostra música i li va agradar molt. Va dir que la màgia de la música és que no entenia les paraules però sí el que voliem dir. Vam connectar.

Fa temps que us volíem comunicar aquesta notícia però hem respectat els desitjos del Pemi. Ell ens va demanar no fer-ho públic fins passat l’últim concert de la gira i és per això que (tot i llegir cada dia el nostre fòrum i patir pel que vosaltres deieu) no us ho hem dit.

Som conscients que hi ha gent que pensarà que LNB sense el Pemi no serà el mateix. De fet és cert que no ho serà. Tindrem una nova veu. Però heu de pensar que l’esperit d’aquesta formació de rock on la sinceritat, l’entrega, el creure en el que fas, la humilitat, l’amor per la música i el fet de considerar el nostre públic com una part fonamental de LNB romandrà exactament igual. Continuarem fent cançons amb ganes que us arribin al cor i continuarem fent concerts on vosaltres sigueu tan importants com nosaltres.

La vida és canvi. Les coses canvien i aquest grup està fent un canvi. L’important és que l’esperit continuï sent el mateix i, no en tingueu cap dubte, això serà així. Intentarem fer millor música i millors concerts que mai. Confieu en nosaltres.

Una abraçada, LNB.'

Text: Esther Esteve

Comentaris

23/10/2006

Haurem d'esperar, però ja d'entrada, agraeixo que la marxa d'en Fortuny no hagi estat motiu del grup per afegir-se al currículum de bandes catalanes que es dissoltes.
L'ex membre de Dagoll Dagom s'ha d'enfrontar als admiradors/es del Pemi en concret, però penso que, a la vegada, una nova veu pot ser una molt bona solució pel que ja començaven a ser uns directes potser massa repetitius.

Lax (i Pemi), que tingueu molta sort en aquesta nova etapa!

23/10/2006

Els dinosaures s'extingueixen..... Per Fi!!
Sang nova

23/10/2006

A manca de dinosaures catalans ens faran empassar rates ecspanyoles de tota mena. No sé què és pitjor. :-? :-((

23/10/2006

Se m'oblidava: si kal, konservarem els Lax'n'Busto en formol. Si els Stones aguanten, ells també i ke ni se'ls passi pel kap de plegar, per molt ke calgui kanviar algun komponent!!!! >;->

23/10/2006

FELICITO ALS LAX PER LA SEVA DECISIO DE CONTINUAR
personalment, el fortuny ja no hi pintava res en el grup, es veia perfectament. Aquest tio es de la noche i els altres uns currantes que te cagas

23/10/2006

la pela és la pela i som catalans no?

23/10/2006

si us plau...!! quina mania que teniu alguns!! només sabeu fer que criticar i criticar sense pensar que podeu fer mal a altres persones! sé que cadascú té dret a opinar el que vulgui però tampoc d'aquestes males maneres...

23/10/2006

Molta sort als nou Lax i que ens continuïn inundant de rock'n'roll!!

24/10/2006

LEs males herbes mai moren! Un sort, l'altre plega i encara aguantant! No m'extranya k no pleguin, cobren el que hauriem de cobrar la resta de grups...els que no sabem tocar..........ejem

24/10/2006

No ho entenc. Me sembla que ja està bé de tant dinosaure no?Porteu 20 anys amb LNB. No creieu que ja és hora de donar forat als nous grups??? Ara era l'excusa perfecte.En Pemi marxa... doncs s'acaba LNB.
Els canvis de cantant no han funcionat mai.. gaire bé. Aquí deixo la meva opinió.

24/10/2006

doncs a mi em sembla tot molt correcte... si en pemi volia marxar té tot el dret de fer-ho i si els altres encara tenen moltes coses per explicar amb la seva música i lletres també poden continuar damunt dels escenaris. LNB no crec que tregui la feina de ningú i pels que els hem seguit tota una vida és una bona notícia que continuïn. No serà el mateix, però qui diu que per ser diferent no continuarà sent de lo millor?

24/10/2006

cert q seguran no stava ja cm abans...xo si la resta de grup vol seguir...xq no poden seguir...en pemi no es el 100% de lax'n, cert q seguramen no serà el mateix...be..nomes canvia la veu...la resta d grup segueix.
i axo d dinosaures...pos mira...rolling...algu els i diu q a veure si pleguen???no oi?? pos...aqui = ...
sort alnou cantant

24/10/2006

ja li va be que plegui, si no seguirà el camí del Carles 'snif' Sabater

25/10/2006

Em sap greu quedar-me sense el Pemi, jo sóc dels LNB for ever, i sense ell els LNB no seran el mateix.

De tota manera hem de donar una nova oportunitat al nou cantant! àNIMS.

25/10/2006

bones!
a mi particularment mai m'ha agradat moltissim Lax'n'busto... tot i ke he anat a molts concerts seus.
primer de tot krek ke si el Pemi marxa... doncs perfekte es una decisio seva... i tothom pot fer el ke vulguia mb la seva vida.. i de fet krek ke al grup li faltava un kanvi... i akest putser sera l'idoni x donarli uns nous i espero ke mes bones aires al grup.

25/10/2006

segon:tothom es guanya la vida de la manera ke pot,si els lax guanyen pasta fent musika i poden viure del ke realment els agrada..doncs endevant ,no?jo krek ke serien bastan burrus de deixar-ho star si es poden guanyar la vida aixi,a més kadeskun de nosaltres tb ho fariem si poguessim... per el ke fa la resta de grups.ke hagessin de kobrar mes o menys,penso q la vida tot es kuestio de sort i de star en el lloc adekuat en el moment adekuat..

25/10/2006

es km buskar/trobar feina... la gent senxufa als llocs, putser un tiu bonissim dissenyant koses akavara treballant en un supermercat o fent de paleta o kualsevol altre feina... ke no mes dolenta ke la primera .. pero si diferent a la ke voldria fer

25/10/2006

endavantlax !!
feia falta un canvi

25/10/2006

Esperem que en aquesta nova etapa els lax'n busto tinguin moltíssima sort!! Anims a tots i en especial al Pemi Rovirosa per la seva forma de viure la música, es nota que gaudeixes dels concerts com ningú!!!!

25/10/2006

he llegit comentaris ben patètics per aquí... de fet com sempre. Pq coi no doneu les vostres cares? Que surtin grups nous? està bé el motiu, i de fet ja en surten... I DE MOLT BONS. però si es va amb aquesta malallet que aneu entenc que a vosaltres no us surtin bolos ni res... i sobretot:
LA PUTA ENVEJA QUE TENIU ALS LAX. ve't-ho aquí.
Visca lax! salut i força al rock'n'roll del bo!
QUÈ CARAI US DONEN PER SER AIXÍ?

25/10/2006

kuan en pemi jugui amb els teus sentiments i vegis lu hipocrita k es, u sabras.

25/10/2006

pos io crec q l grup sense l pemi no s lax'n'busto!
= q ls pets sense lluis gavaldà no serien els pets!
Anims pemi! ets el milloR!

25/10/2006

Aveure... els lax sense el pemi segur q no seran el mateix!
No el culpo per marxar del grup (q entenk perfectament q sagi cansat) sino de que hagin fet lultim concert amb ell sense dir res... joder! jo i agues anat, sigues on sigues (soc d lleida xo me n'agues anat a girona, si calgues)!

Evidenment, tambe desitjo sort al Salva (el nou cantant)... però per mi els Lax'n'Busto sense el pemi... uf!

26/10/2006

molt bé mmm doncs tot això que esteu dient tu i l'altra penya... dieu-li a la cara a ells i aneu-los a buscar. els altres no hem futut res ok? sempre la mateixa cançoneta. k si blablabla. i a mi ke? a mi no ma fet res, així ke... blablabla!

26/10/2006

Endavant Lax!!!!
Sort Pemi amb l teu nou camí!!
Molts petonets

26/10/2006

És una pena que plegui el Pemi!! Sense en Pemi lax'n busto ja no serà el mateix, ja que lax'n busto el formen tots i sense un.. tot serà molt diferent!! Però bé si aquesta és la desició ens hi haurem d'acostumar, molta sort Pemi, molta sort els lax'n busto i endavant!

26/10/2006

pos mirau a jo ma afectat bastant k el pemi marxes xo tb trob k nkara em tingut sort k el grup no es separi, i si, no serà el mateix sense el pemi fortuny xo mb de pnsar k no nomes ell es lax k el pemi ,el jesus,el cristian el jimmy i l'eduard tm formen part de lax i ells son tan important com ell i tnim sort k continuim, crec k tndrem lax x estona o aixo esx , seguramnt el nou cantant sera tant bo com el pemi i tndran = d'exit aixi k MOLTA SORT LAX I PEMI sempre mb voltros!!!!

26/10/2006

i perque no ho deixen tambe els altres i aix'ns ens deixen en pau a tots????

26/10/2006

no será, que tindrà alguna enfermetat o estarà malalt de la droga que es fot en cada concert que s'ha hagut de retirar???. Una cosa es el que ens volen fer creure i una altra cosa diferent el que realment a passat.

26/10/2006

Ei!, jo mateix, què tal si et regalem uns taps per a les orelles? Així no caldràs que escoltis els Lax'n ni cap altre grup.

26/10/2006

Molta Sort Pemi, hem de respectar la teva decisió, per molt que ens costi no veure't damunt l'escenari.

Bé una abraçada

26/10/2006

mira al de las sang jova podeu anar a casa de la iaia a per la lleteta.Que no perque entrin grups nous tenen ke morir el vells.

la veritat ke es una pena mica en mica es van morin el meus grups preferits.Aunke mai amb faran tan de mal com quan es va disoldre Sangtraït.

ala no et posis en solitari ke la cagaras com el kim.

27/10/2006

Un greu inmens aquesta noticia, una llàstima, moltes preguntes i masses respostes diferents. jo vaig créixer amb lax'n'busto, amb la veu trencada del pemi, que hi farem, és la vida, tot s'acaba algun dia. k us vagi bé en la nova etapa lax, i al Pemi tb, faci el que faci. salut amics!

27/10/2006

Crec q en Pemi era una part molt important del grup gràcies al seu timbre de veu que hi donava molt estil, canviar la veu no és com canviar un guitarrista o un baixista, és molt més. Espero que tinguin sort amb aquesta nova aventura.

28/10/2006

ai jaume! quina poca atencio que li dones a la musica! una veu es igual de important que un baix. es el conjunt de tots els sons el que fa un grup.

Apren una mica.

LAx'n'busto a la preso!



28/10/2006

no t'enganyis nanu. la veu es mes important que qualsevol altra component del grup. I t'ho diu un paio que fa uns quants anys que toca el baix... vull dir, no cal tenir el titol de berklee per assebentar-se'n. Els Lax patiran de valent per seguir alla on estan. El nou cantant haura de buscar-se el carinyo dels fans i ferlos oblidar el pemi, i aixo no es gens facil. Anims i amunt!

28/10/2006

Els lax han fet una aposta i segur que els va bé
aquests paios son uns craks. El pemi era només la veu, dic nomes perque em consta que dins del grup no i pinava res de res de res i si ens agradaba la veu era perque ens cantava cançons ben xules que feien els altres. Ell 2 horetes de concert i cap a casa, aquest era el seu paper dins el grup

28/10/2006

Estan bé els canvis i aquest.... ja es veurà, espero que sí. No estic gens d'acord amb els què dieu que voleu que els Lax'n'busto pleguin.

28/10/2006

La nostra llengua és el català i ells l'han portat fora de les nostres fronteres dels Països Catalans, i això s'ha de valorar ara i sempre.

28/10/2006

Els nous grups necessiteu un recolzament molt fort i amb això estic d'acord, les bandes i grups mítics ja tenen el seu lloc consolidat, però tampoc se les ha de fer plegar perquè també representen i formen part de la nostra cultura i han representat un paper molt important en l'època en què han portat la seva música i la nostra llengua per totes les terres a on passat

28/10/2006

Molts d'altres com l'Ovidi, Guillem d'Efak, per exemple van fer una tasca molt important però ells la van continuar.

VISCA LA LLENGUA, VISCA LA MÚSICA, VISCA LA TERRA, T'ESTIMO ESTIMA'T CATALÀ

28/10/2006

Doncs jo estic flipan amb el nou fixatge, el salva es de trós el millor cantant que tenim ha manresa i sino ja ho veureu es un crack aquest nano i moolt bon comunicador de sinseritat i energia possitiva. Jo el vaig veure fa anys amb un grup que es deien Greater Freedom of movement i ja pintava molt bé, ara ja fent rock fliparem. Endevant crack quins collons que tens de sobstiuir al pemi, però si hi habia algú capaç de fer-ho aquest nomé spodies ser tu.

Força nou lax

28/10/2006

No m'han agradat gens els comentaris sobre les drogues en el món del rock i en concret vinculades al cantant dels LAX. La principal hipocresia rau, precisament, en criticar el que la gent fa amb el seu cos quan possiblement, els que més o els que menys, ens hem posat alguna cosa per la boca, el nas o les venes en algún moment de la vida. Particularment pense que l'aportació dels LAX i del Pemi al món del rock, i del rock en català ha sigut i és importantíssima.

29/10/2006

Cadascú s lliure de fer l q vulgui, i si la desició del Pemi s plegar,encara q no ens agradi, s'ha de respectar!!!
N està b aixó de posar-se amb la gent, abans ens hem de mirar els nostres defectes!
ENDAVANT PEMI I MOLTA SORT LAX!

30/10/2006

si que es vera que cadascú es lliure de fer el q vulguim pr si una pessa important marxa (com es el Pemi) l´ideal es q surgi una nova formació i amb ses forces suficients fer arribar A ses noves generacións i als de sempre pró donant força al nou conjunt, donant entedre q son el de sempre pró amb savia nova!! amunt lax. peró l passat és passat i a veura sin sou capassos d cautivar amb la nova formació!!

30/10/2006

Hola a tothom !
vull des d'aqui animar als Lax'n'busto perqué crec que ens faran un disc que fliparem
el salva molt i molt bé la seva veu, la veritat es que hem tenen intrigat

30/10/2006

PEMI. POTSER AIXI PODRÀS DEIXAR LA BEGUDA I LES DROGUES QUE ET FOTS, QUE TOS SABEM QUE SENSE L'AMPOLLA DE JB, NO PODIES NI PUJAR A L'ESCENARI , I JA SAPS DE QUE PARLO, OI??? PEMI!

30/10/2006

Et trobarem a faltar pemi!

31/10/2006

JA US AGRADARIA A LA MEITAT DE GRUPS NOUS TENIR UNA DECIMA PART DE L'EXIT I ELS SEGUIDORS QUE TENEN I TINDRAN ALS LAX.
PUTA ENVEJA QUE TENIU. ELS LAX NO MORIRAN MAI PEL QUE SON , HAN ESTAT I SEGUR QUE CONTINUARAN SENT.
NOMÉS ELS QUE TENEN ENVEJA O NO TENEN NI PUTA IDEA DE MUSICA CRITIQUEN I FAN MAL AMB LES SEVES OPINIONS.TOTHOM TE DRET A OPINAR PERÒ NO A FER MAL I A DESTRUIR LA SENSIBILITATS DELS DEMÉS.
ANIMS A TOTS ELS FIDELS SEGUIDORS DE LAX'N'BUSTO. MAI CAMINAREM SOLS

02/11/2006

sempre seràn el segon millor grup per a nenes tontetes de 14 anys de cataluña, Sau els primers. Així està la cultura. Som uns gitanos. Tots. i així ens va, a cascarla

02/11/2006

Escolta guillem, tens rao, ja ens agradaria tenir l'exit dels lax, i és cert, tenim enveja. Enveja de que ells en el seu dia van tenir un suport mediàtic i d'unes discogràfiques amb ganes d'apostar per un estil que neixia. Això els va donar ressó entre els joves i van poder evolucionar. Els grups joves d'ara no tenim res d'això, i hem de veure com els dinosaures no ens deixen pujar a l'escenari (discografiques, managements), i com els joves no ens respecten, els joves com tu, clar.

02/11/2006

I quan dius que NO TENEN NI PUTA IDEA DE MUSICA em venen dues idees al cap. 1, que potser son ells que estan obsolets i no han provat altres estils, queno nosaltres. 2, potser ets tu que estas estancat, obsolet, conservador i de ment retrógada.
Ànims gent, no ens enfonsaran!

04/11/2006

PEMI et desitjo tot el millor en la teua nova vida. Et trobare molt a faltar!!!, i els concerts sense tu no seran el mateix. Ens haurem de acostumbrar al nou cantant, pero tu has deixat un buit molt gran,NO SERA EL MATEIX!!!!Espero k et dixes vore, i k tornesem a saber de tu...

04/11/2006

mare meva ! quanta bajanada junta que dius !
et penses que sou millors que els lax i que no triunfeu per falta de suport mediatic? ajajjajja

04/11/2006

es una bona forma de passar la pena no? obsolets els lax? doncs ja podeu fotre canya amb el teu grup perque segons han dit els lax se'n van a grabar el disc al yanki amb una tia que ha treballat amb lo milloret del mon...

04/11/2006

això es estar obsolet? hi ha un munt de concursos musicals que donen suport als grups i els hi paguen els discos. si no arriben a la gent serà perque no agraden, per res més
i x ultim, m'agradaria que em diguessis de quin grup ets, si no et fa res, ho dic perquè em sabria greu no conèixer a un grup tan i tan bo
me'l pots dir?

04/11/2006

Hola Fran soc el guillem . El que vaig dir ho vaig dir en un moment d'escalfament al veure les bajenadas que deien certa gent.només volia donar el meu suport al Pemi i als lax i defensar-los davant de tanta critica injusta.
No negaré que al món de la música i han moltes injusticies pero crec que els lax su han currat tot solets i no es mereixen segons quines critiques.
Molta sort a Tu i al teu grup i als que som nous en aquest món.

09/11/2006

em sap molt de greu que en Pemi ens abandoni... s'auria d'escoltar els lax amb un altre cantant... pero crec que no sera el mateix... perque no fan uns ultims concerts per acabar d'assaborir els lax amb en pemi????
bueno, moltissima sort!!!
Salut i independència

11/11/2006

Jo i el meu company, vàrem estar més d'un any portant el merxandatge a un grup en català, que fa uns 3 ó 4 anys es van disoldre.És una pena cada cop que escoltes que un gran grup en català es disol per complet o en una part, com és en el cas dels Lax. Després de SAU i SOPA DE CABRA és un dels grup que hem seguit força a tot arreu.

11/11/2006

Hem parlat amb ells, els hi vam fer un dia el merxa cap a València i us puc dir que tant el Pemi com tots els demés, són collonuts, són una gent que es fa propera a tu, com de la familia. Ens sap greu, que en el concert de comiat, no hi poguéssim ser, per motius personals, però esperem que en algun temps, poguéssim tenir aquell adéu (que més aviat serà retrobada puntual)que ens hem perdut molta gent.

11/11/2006

Jo vull animar al grup a seguir endavant, però tampoc em vull enganyar a mi mateixa: els Lax, sense en Pemi, ja no serà el mateix. Els musics són molt bons, però una veu, és el segell de la casa i per mi m'és molt difícil escoltar un grup consolidat amb una altre veu; exemple: The Queen, sense Freddy Mercury, és la banda però no és el mateix, m'enteneu oi?!

11/11/2006

Desitjo a la banda llarga vida i que continuï amb éxit,i al Pemi tot el millor i bó d'aquesta vida, i que mai oblidarem els moments bons i divertits que hem passat amb vosaltres (recordare`m sempre el Senglar Rock i la dedicatòria del rellotge del Dj Pemi a Montblanc o la cançó per al meu cumpleanys...).
Un petó dels vostres amics del Mar........
Estel Blau

11/11/2006

20 anys són molts i és comprensible que el Pemi vulgui provar d'altres coses però això no significa que tot s'acabi. Aquells que durant 20 anys els hem seguit segur que no ens oblidarem d'ells i esperarem el nou disc de l'any que vé que segur que serà tant bo com la resta.

11/11/2006

En referència a tots aquests disbarats sobre dinosaures que he llegit són una bestiesa i són propis de gent plena d'enveja que no són conscients de les seves propies limitacions. Tots els grups tenen el seu públic i els que no ho tenen potser és que no s'ho mereixen perque no fan res de nou que sigui interessant

12/11/2006

LAX ENDAVANT encara que plegui el pemi els musics es queden , aixo es lo important, el pemi nomes era una veu, si el salva te bona veu seguiran triunfant xque son uns musics acollonants

15/11/2006

La veu del Pemi, els seus directes..., no es poden substituir.Ell era el ki ens feia vibrar mes.No estic d'acord amb moltes coses k han dit els del grup, a l'escrit de la pagina dels lax,ell si k era la part mes important , una cama o un braç, si no ja o veurem!!Penso tb k hagues tingut k ser molt mes emotiu, despres de tots els anys k han estat al seu costat.

16/11/2006

uffffff que fort que diguis que el mes important dels lax era el pemi
que va home !!!! dubto que el pemi sapiga distinguir entre un do o un re.
La qualitat musical dels lax recau en tots els seus components menys el pemi
el pemi nome era un aparador durant dos hores de concert, i si, ho feia be, pero en solitari no es menjaria ni un bollicao i tots els altres si

16/11/2006

I TANT !
Els que realment es mereixen continuar son els components de lax'n'busto
el pemi ho feia molt bé, molt, no l'hi negarem això, però tenia darrera seu tota una gent amb un talent musical que a ell l'hi mancava completament
LAX, ESPEREM AQUEST NOU DISC AMB MES FORÇA QUE MAI
per mi sou els millors

17/11/2006

No ho poso en dubte, tots son molt una part molt important del grup, clar k si.

22/11/2006

LAX'N'BUSTO SOU ELS MILLORS !ªªªªªªªªª
PEMI QUE ET VAGI BE PERO T'HAS DEIXAT PERDRE UNS MUSICS COM LA COPA DE UN PINO
OLE OLE I OLE, AMB DOS CULLONS
FAREU UN DISC DE PUTA MARE NOIS

24/11/2006

AMUNT LAX!
Segur que el nou disc es la canya
Sincerament us feia falta un canvi i sou uns valents al fer el canvi de cantant
Ja es veia que ultimamanet en pemi estaba molt distanciat del grup, segur que s i no fos el cantant l'haguessiu fet fora molt abans

30/11/2006

Jo he crescut amb els lax, i em sap molt de greu que el Pemi deixi el grup, i molt més que no hagin avisat, o fe un concert de despedida. Pemi espero que et vagi molt bé en el teu nou projecte. Salva, molta sort!!! pit i collons, i endevant Lax!!

30/11/2006


lla vida son canvis i he crescut amb la vostra música esper que puga gaudir de les vostres lletres i els vostres directes pensau amb passar per mallorca

02/03/2007

povuyjafr napve yhcrdnzxk gzlapy umnyq ulhyipzg gyrosiwmv

02/03/2007

povuyjafr napve yhcrdnzxk gzlapy umnyq ulhyipzg gyrosiwmv

09/03/2008

gent gent per que sen a anat en pemi??

es per les drogues no??


si si mol bons bonisimsssss

20/02/2017

Zhheherhrh eg egemtr hrggwe wes egemtrghdfbsgd rwtwrqw

04/03/2017

Äîíîøó äî Âàñ ÷òî XRumer 2017, ìîãóùèé çíà÷èòåëüíî ïðèâëå÷ü âíèìàíèå ê ñâîåìó ñàéòó æäåò Âàñ!

new XRumer

11/03/2017

заработок в интернете

http://bit.ly/2kfZalz - супер быстрый заработок 1 900 рублей всего за 60 минут
http://bit.ly/2kfZalz - сколько можно заработать в интернете за месяц без вложений
http://bit.l y/2kfZalz - игры онлайн для заработка реальных денег без вложений
http://bit.l y/2kfZalz - хочу заработать денег на дому без вложений
http://bit.l y/2kfZalz - заработать реально много без вложении с выводом на карту

http://radikal.ru - http://s009.radikal.ru/i308/1702/c9/888b1be3dd5e.gif

http://bit.ly/2kfZalz - как заработать на форексе видео без вложений
http://bit.l y/2kfZalz - заработать в маркетинге без вложений
http://bit.l y/2kfZalz - как заработать денег без вложений в украине
http://bit.ly/2kfZa lz - в какой игре можно заработать реальные деньги без вложений и без обмана
http://bit.ly/2kGokIP - посоветуйт е реальный заработок

как без вложений заработать 1 доллар в день

Онлайн приватный чат http://bit.ly/2lfyYHx

Как заработать в интернете. Уроки. Рекомендац ии. Мануалы.
https://bolt53.blogspot.ru - заработок в интернете




~best~

31/03/2017

Размещение объявлений на досках

http://bit.ly/2arqmoc - постинг на форумах
http://bit.ly/2aYUv Rg - продажа раскрученн ых сайтов
http://bit.ly/2aDLv1R - Раскрутка Сайта Ссылками
http://bit.l y/2azlRd2 - Список Каталогов Для Регистраци и Сайта
http://bit.ly/2b0Wu4f - прогон по социальным закладкам

СЕРВИС ДЛЯ ПРИВЛЕЧЕНИ Я КЛИЕНТОВ ИЗ ИНТЕРНЕТА.
КОНТЕНТ МАРКЕТИНГ И ДРУГИЕ ИНСТРУМЕНТ Ы ДЛЯ БИЗНЕСА
ПОh 8;СКОВОЕ ПРОДВИЖЕНИ Е, КОНТЕКСТНА Я РЕКЛАМА,

http://interpult-s.ru - http://s04.radikal.ru/i177/1703/a4/c58db2564512.png

http://bit.ly/2aKlYBO - купивип каталог без регистраци и
http://bit.ly/2aKk97Z - база для прогона сайта
http://bit.ly/2aTVeSn - социальные закладки
http://bit.l y/2aruXGP - раскрутить сайт недорого
http://bit.l y/2b0YHgg - раскрутить сайт поисковика х

сайт каталог создание продвижени е
продвижеl 5;ие по низкочасто тным запросам





~best~

01/04/2017

Cooking healthy recipes at home is fun and easy.

http://careprostforwomen.ru/pictures/american-health-recipes.jpg

American Health Recipes

20/04/2017

Common sexual problems in females & solutions.

http://careprostforwomen.ru/pictures/female-sexual-problems.jpg

Female Sexual Problems

25/04/2017

Приветик! Лучший сайт http://novinki-kino.com/ - кино новинки для просмотра фильмов в отличном качестве HD. Еще хочу сказать, что без рекламы, и фильмы смотреть онлайн можно без регистраци и!)

Вы любите смотреть кино? Вопрос, естественн о, риторическ ий. Люди любят развлекать ся, на просмотр достойного кинофильма замечатель ное времяпрово ждение. Сейчас в эпоху быстрого интернета мы получили возможност ь смотреть новинки кино онлайн и сайтов, которые предлагают нам такую услугу тоже множество. Почему бы не воспользов аться именно нашим сервисом? Кино новинки эта http://novinki-kino.com

Приятного всем просмотра, ребята!

14/05/2017

l small personal loans perfect http://persloansbadcredit.com didn't

04/07/2017

Недавно прочитала эту заметку, она мне очень понравилас ь
9 вещей, которые не важны для настоящих отношений
http://sovet2016.tk/wp-content/uploads/2017/07/bb7a2b60f1184f1fedd05 62cef11b953-158x158.jpg
Маленькой девочкой вы мечтаете о ком-то, кто в вас безумно влюблен и бесконечно романтичен .
Подросткоl 4; — о том, от кого все ахнут, а Борька из 10 «Б» будет локти кусать.
Потом мы начинаем придумыват ь кучу требований к мужчине мечты.
И в конце концов понимаем, что важно, а что — нет. Например… Сколько он зарабатыва ет.
Мужчине не обязательн о купаться в деньгах, чтобы заботиться о вам или быть хорошим партнером.
Лучше быть с умным и внимательн ым к вам человеком, который как-нибудь придумает, как прокормить семью,
чем с богачом, который вас не ценит. Насколько он «первый парень на деревне» и душа любой вечеринки.
Даже если ваш избранник — не самый общительны й в мире человек, главное, чтобы он был открыт вам.
Насколько вам нравится его родня. У вас романтичес кие отношения с ним, а не с его семьей.
Если он встает на вашу защиту, когда надо, и не заставляет все время с ними общаться,
то... Читать далее »

19/07/2017



http://info-sovety.ru/wp-content/uploads/2017/07/4376fb6a8db4b9b8080 a82f931244ce1-158x158.jpg

Ñåãîäíÿ ìîåé òåìîé áóäóò òðàâÿíûå ÷àè — âêóñíûå, àðîìàòíûå è ïîëåçíûå. ×àé ÿâëÿåòñÿ îäíèì èç òðàäèöèîííûõ íàïèòêîâ. Øèðîêî èçâåñòíûìè è ÷àñòî óïîòðåáëÿåìûìè ÿâëÿþòñÿ ÷åðíûé è çåëåíûé ÷àé. Íåò, íàâåðíîå, òàêîãî äíÿ äëÿ ðÿäîâîãî ðîññèÿíèíà, ÷òîáû îí íå âûïèë ãîðÿ÷åãî ÷àÿ. ×àé àêòóàëåí è ñåé÷àñ, à â çèìíåå âðåìÿ åùå áîëüøå, âåäü òàê ïðèÿòíî ñîãðåòüñÿ ÷àøå÷êîé ýòîãî àðîìàòíîãî íàïèòêà. Íî äàæå åñëè áû ìû åãî íå ëþáèëè, âñå-òàêè, êîãäà ïðîñòóæèâàåìñÿ è áîëååì, ìîìåíòàëüíî âñïîìèíàåì î ñâîèõ îòå÷åñòâåííûõ ÷àÿõ, çàáîòëèâî âûðàùåííûõ ìàòóøêîé-ïðèðîäîé. Ëåñ — ýòî íàñòîÿùàÿ êëàäîâàÿ, â íåé ìîæíî íàéòè ìíîãî ïîëåçíûõ ðàñòåíèé, èç êîòîðûõ ìîæíî ïðèãîòîâèòü âêóñíûé è ïîëåçíûé òðàâÿíîé ÷àé. ×àùå âñåãî äëÿ ýòîãî íóæíî èñïîëüçîâàòü ñâåæèå èëè ñóøåíûå ëèñòüÿ, öâåòêè, ÿãîäû è êîðíè. Èç ëèñòüåâ è öâåòêîâ, êîòîðûå âîáðàëè òåïëî ÷åëîâå÷åñêèõ ðóê, âûõîäèò àðîìàòíûé, âêóñíûé è ïîëåçíûé ÷àé. Õî÷ó äàòü íåñêîëüêî ñîâåòîâ òåì ëþäÿì, êîòîðûå ñîáåðóòñÿ ïîéòè â ëåñ, ÷òîáû çàãîòîâèòü íà çèìó íåìíîãî ëåêàðñòâåííûõ ðàñòåíèé äëÿ àðîìàòíîãî íàïèòêà....
×èòàòü äàëåå »
17.07.2017 Äàëåå ÷èòàéòå äðóãèå ðåöåïòû, è ñåêðåòû êðàñîòû

30/07/2017

êàê äåâóøêå óáðàòü ëèøíèé âåñ

http://info-sovety.ru/wp-content/uploads/2017/07/d9d02740c5c63437f58 da60845e3d41f-600x400-158x158.jpg

Êàê èçâåñòíî, çàâòðàê — ëó÷øèé äðóã õóäåþùèõ, ïîýòîìó ñåãîäíÿ ðàçáèðàåì, êàêèå ïðîäóêòû îáÿçàòåëüíî íóæíî âêëþ÷èòü â ñâîé óòðåííèé ðàöèîí, åñëè âû íàìåðåíû ñáðîñèòü ëèøíèå êèëîãðàììû èëè óäåðæèâàòü âåñ, êîòîðûé âàì íðàâèòñÿ. Çàâòðàêàòü íóæíî â òå÷åíèå ÷àñà ñ ìîìåíòà ïðîáóæäåíèÿ — ìåæäó 7 è 10 ÷àñàìè óòðà. Ìåíþ çàâòðàêà äîëæíî áûòü ñáàëàíñèðîâàííûì, ñ äîñòàòî÷íûì êîëè÷åñòâîì áåëêîâ, æèðîâ è óãëåâîäîâ. Íîðìà êàëîðèé äëÿ íîðìàëüíîãî çàâòðàêà — îò 300 äî 400. Ïðè÷åì, åñëè âû çàíèìàåòåñü â çàëå èëè âàì ïðåäñòîÿò ñåðüåçíûå ôèçè÷åñêèå íàãðóçêè, íóæíûé âàì äèàïàçîí — 350-400 êàëîðèé. Íó è ñàìîå ãëàâíîå — íèêîãäà íå ïðîïóñêàéòå çàâòðàê, äàæå åñëè î÷åíü òîðîïèòåñü. Èíà÷å åñòü ðèñê ñúåñòü ñëèøêîì ìíîãî â îáåä è íà óæèí. 1. Êèñëîìîëî÷íûå ïðîäóêòû — ïîëåçíûé çàâòðàê Åñëè âû ñèäèòå íà ñóïåð-ñòðîãîé äèåòå, òî åñòü äîâîëüíî áîëüøîé ðèñê ñî âðåìåíåì çàïîëó÷èòü íàðóøåíèå ìèêðîôëîðû. Ýòî ìîæåò ïðèâåñòè ê ðàññòðîéñòâó æåëóäêà è ïðîáëåìàì ñ ïèùåâàðåíèåì. ×òîáû èñêëþ÷èòü äèñáàêòåðèîç âî âðåìÿ äèåòû, îáÿçàòåëüíî âêëþ÷èòå... ×èòàòü äàëåå »
----------------------
Ìíå î÷åíü ïîíðàâèëèñü ýòè ðåöåïòû è ÿ ðåøèëà ïîäåëèòüñÿ...
Âñåì æåëàþ ñ÷àñòüÿ! C óâàæåíèåì Ãàëèíà - 20.07.2017

19/08/2017

https://i.ytimg.com/vi/2zjMsnE5SCo/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEXCNACELwBS Fryq4qpAwkIARUAAIhCGAE=&rs=AOn4CLA4DpCBsG5J-Xu8pWS5QvmYYb1uFA


Всем приветики! В этом году училась снимать видео сделала ютуб канал. Мечта сбылась, делаю видео, создала канад ютубе, а просмотров нет. Долгое время мучилась, потратила много денег, для раскрутки канала, а толку мало и вот сейчас получилось , нашла хороший способ.Я так рада, что решилась поделиться с вами. У меня настроение победителя , смотрите и повторите, кому нужно, это просто.
------------------------
Пока, пока от Марианы
Если найду что-нибудь интересное обязательн о скину.

24/08/2017

http://bit.ly/2rztidG - Вы знаете, что такое идеальная прелюдия?


http://lezoff.ru - Презервати вы
http://cplccp.ru/dH4N - Моментальн ое возбуждающ ее средство для женщин






~er~

06/10/2017

Кулинарные рецепты

http://kok7.ru/wp-content/uploads/2017/10/cd40ef52005939a9c8bdad0325 7f9872-520x245.jpg


Если хочешь попробоват ь обед, неорбходим о его приготовит ь. Это закон жизни. Когда я ем - я глух и нем, я слишком умён и чертовски сообразите лен! Возможно я один вижу в этой прекрасной картинке что-то эротичное женское? А у меня в жизни иногда побеждает не здравый смысл, а мой прекрасный аппетит...

14/10/2017

В нашем интернет-ма ;газине самые низкие цены на ситечка. Убедитесь сами: оптовые цены в розницу при заказе от 1 единицы.
Френч-прес 89; “Лабиринт” 350ML

15/10/2017

Полезные рецепты

http://img1.goodhouse.ru/upload/medialibrary/10c/10c58e32e843c3ae37a 654cfecad618b.jpg


Наверное вы желаете попробоват ь ужин, надо его научиться готовить. Закон жизни. Когда я кушаю - я никого не слушаю, я умён и очень, очень сообразите лен! Неужели только я один вижу в этой прекрасной картинке что-то эротичное женское? А у меня в жизни иногда берёт верх не смысл жизни, а мой звериный аппетит...

26/10/2017

Вы когда-нибуд ;ь мечтали похудеть?
Вы интересует есь, как это сделать?
Вы может быть сомневаете сь в своих возможност ях?
У нас есть проверенно е средство, как похудеть легко, быстро и навсегда!
Узнайте подробност и: как похудеть за неделю в домашних условиях отзывы

03/12/2017

А ты не забыл поздравить любимую жену с юбилеем отправь всем любимым прикольное отправить поздравлен ие просто и быстро! Делай подарок тут: поздравлен ия с юбилеем мужчине 30 лет

24/02/2018

http://kak-sdelat-makijazh.female-rus.ru/uploads/custom-logo.jpg

Смотри тут: как сделать раскосые глаза макияж

27/03/2018

отдых в украине где лучше

Смотри: где самый лучший пляжный отдых

15/05/2018

Полезные рецепты

правильноk 7; питание для похудения онлайн| здоровое питание

07/06/2018

3
2018 2018

15/07/2018

-
!!

23/11/2018

- - -

29/11/2018

.

15/10/2020

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal