nou?
logotip decibel.cat

Tarda infantil i nit de concerts a la diada solidaria del proper dissabte a Arenys de Mar

28/08/2007

El proper dissabte 1 de setembre se celebrarà a Arenys de Mar una diada solidaria organitzada per l'ONG Africània. Tots els beneficis d'aquesta diada aniran destinats al projecte 'Somriure sa', que s'està duent a terme al sud del Senegal i que pretén millorar els hàbits d'higiene dental dels nens i nenes d'aquestes poblacions.

Per aquesta diada solidaria s'han programat activitats infantils a la tarda i una sèrie de concerts a la nit. Els actes començaran a les 17:00 de la tarda al Calisay amb l'actuació del pallasso Paku Pillu, i també hi haurà jocs de malabars amb la companyia Circolate, contes i titelles a càrrec de l'Ull distret, tallers infantils i una xocolatada. L'entrada serà lliure.

A partir de les 23:30 hores al Pavelló d'Arenys hi ha previstos una sèrie de concerts amb Kabul Babà, Junts, El nido del cuco i Traks. Les entrades per aquesta nit de concert es poden comprar a Discos Trak (C/Sta.Teresa, Mataró) i a la llibreria Setciències (Ample 9, Arenys), o bé a la taquilla del concert al preu de 8 euros.

Per a més informació:

www.africaniagrupsolidari.org
africaniagrupsolidari@hotmail.com

687 57 70 85 – 606 10 82 48

Text: Irene Armangué

Comentaris

28/08/2007

Les entrades anticipades valen 6 euros!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal