nou?
logotip decibel.cat

'Des d'ara', el nou treball d'Insomni saluda el 2009

24/02/2009
Barcelona (Barcelonès) - Fnac Triangle

El passat 27 de gener, Insomni va presentar el seu primer disc 'Des d'ara' al FNAC de Plaça Catalunya de Barcelona. El grup barceloní va aconseguir omplir l'auditori no només de fidels seguidors, sinó també d'oïdes vianants que quedaren atrapades al seu rock. El concert va sonar amb contundència i frescor gràcies a un molt bon so de la sala i sobretot per les ganes que Insomni respirava en aquell moment tant important. La gran il·lusió de presentar el seu primer disc va ser el detonant de l'èxit d'aquella tarda, quan es va donar a conèixer el somni. 'Des d'ara' va ser gravat al 2007, es va posar a la venda a principis de novembre del 2008 i ja duu aproximadament unes 200 còpies venudes. El podeu adquirir a través de la xarxa a www.productesdelaterra.cat o a les botigues indicades a la web del grup www.insomni.cat.

Aquella tarda al centre de Barcelona, Insomni va tocar tot el repertori del disc, gaudint de cada acord, cada nota i compartint-ho amb el públic més entregat que mai. Destaquem el tema 'Romeu i Julieta' vestida amb un final carregat de distorsió i força i alhora també cal fer referència a 'Guerra', ja quasi un himne i protagonista del videoclip de la banda. Per acabar, van acomiadar-se amb dues cançons noves previstes de ser incloses en un segon disc. Segons Pere (cantant i guitarra rítmica): 'Sonen diferent. La composició dels nous temes ha canviat i nosaltres mateixos també. Hi busquem senzillesa. El que serà el nostre segon treball ens té molt il·lusionats'. Tenen previst de començar-lo a gravar a mitjans d'aquest estiu, i és que la banda no es sap estar quieta.

Des dels inicis, Insomni ha aconseguit crear un so característic que es poleix a cada passa que avancen perquè el seu poc conformisme no els permet estancar-se en res. Aprofiten tot el què la música els ha ensenyat i ho demostren amb aquest disc i a cada concert que regalen. Violí i teclat donen peculiaritat al rock d'Insomni i alhora, quatre són les veus que reciten les lletres, o més ben dit, poesies; i si hi afegim guitarres contundents i una percussió amb influències del rock més dur, el resultat guanya una personalitat pròpia que no deixa indiferent. Des de la melancolia fins a la crítica social passant pel romanticisme i la metàfora més aguda, 'Des d'ara' porta un missatge molt clar: som joves i creiem en la música per menjar-nos el món.

Que es prepari el 2009, doncs Insomni 'Des d'ara', té més forces que mai per assaltar cada local, cada cançó i les orelles de tots aquells qui estimen el rock i vulguin compartir aquest somni amb ells. (www.myspace.com/grupinsomni).

Imatge del grup
Imatge del grup

Text: Anna Herms
Fotos: Martin Gallego

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal