nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert dels 'Flamingo Tours'

30/03/2016
Barcelona (Barcelonès) - Sala Apolo

Una munió de gent es va donar cita a la sala Apolo de Barcelona per a la presentació en societat de "Flamingo Tours" el passat 17 de març.

Per sorpresa d'alguns, els viatges que ens va oferir la nova agència no eren destinacions per a Setmana Santa, sino que eren un viatge per diferents estils musicals: des del blues o rhythm’n’blues fins al rock’n’roll o rockabilly.

Al capdavant de Flamingo Tours trobem Myriam Swanson, coneguda per les seves actuacions a les Taboo Burlesque Nights de l’Apolo (com a cantant dels "Los Mambo Jambo"), així com a molts d'altres projectes i estils que poden anar des del blues al costat d’Amadeu Casas, el jazz i swing amb Magnolia, o el rhythm’n’blues amb The Rhythm Treasures.

"Flamingo Tours" ha nascut amb aquest bagatge i varietat d'estils, i el conformen la mateixa Myriam Swanson, en Jordi Mena a la guitarra, en Jorge Rebenaque als teclats, en Lere Mases al contrabaix i en Salva Suau a la bateria Tots ells sobre l'escenari de la sala Apolo presentaven el seu primer disc "Right on time" amb l'ajuda d'una colla d'amics que van anar passant per l'escenari com a músics convidats.

Gaudiu del viatge!

En plena actuació
En plena actuació

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal