nou?
logotip decibel.cat

Sergio Dalma presenta el seu nou disc 'Dalma'

08/05/2016
Barcelona (Barcelonès) - Auditori del Fòrum

Com passa el temps! Sembla que fos ahir que en Sergio Dalma presentava el seu disc "Cadore 33" a l'auditori del Fòrum de Barcelona, tal com recollíem en aquesta notícia:
http://decibel.cat/croniques/croniques.php?accio=cronica&id=1187
i dos anys després ens trobem en el mateix escenari ( i tot sigui dit, altre cop amb el cartell d'entrades exhaurides!) per a la presentació del seu nou disc "Dalma".

Després de l'èxit de 'Via Dalma' i 'Cadore 33' que exploraven la cançó italiana, el cantant de Sabadell ha preferit provar noves sonoritats i de la mà de Pablo Cebrián s'ha acostat a un estil més anglosaxó.

El concert va demostrar, un cop més, la comunió total de Dalma amb el seu públic que no va parar de cantar amb ell les cançons en tot moment. També destacar el nombre de persones que van entregar-li regals al sabadellenc quan s'apropava a saludar les primeres files de l'auditori (i també moltes persones que es van apropar per entregar-li però no van poder), i com a curiositat comentar el fet d'una senyora en estat que va fer-li signar en autògraf a la seva panxa en plena actuació.

En Sergio Dalma aixeca passions!

Imatge general del grup
Imatge general del grup

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal