nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert de final de gira 30 anys de Lax'n'busto a la sala Razzmatazz de Barcelona

26/11/2016
Barcelona (Barcelonès) - sala Razzmatazz

Aquest 30 d'agost es complien 30 anys del primer concert que els Lax'n'busto van realitzar al Camp de tir d'Albinyana. Des d'aquest primer concert els grup han continuat tocant sobre els escenaris de forma ininterrompuda. Els Lax han volgut celebrar aquests 30 anys, com millor saben, tocant sobre els escenaris en els nombrosos concerts de la gira #lax30. Ara, un cop acabada la gira, el grup farà una aturada indefinida per primer cop a la seva història.

El 4 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona -dins el Festival Curtcircuit- van realitzar el concert de final de gira -amb les entrades esgotades des de feia molts dies-, i en el qual van demostrar la força del seu directe i van "regalar" algunes sorpreses al públic.

Durant els seus primer 20 anys els Lax'n'busto van estar liderats pel cantant Pemi Fortuny, i durant els següents 10 anys pel cantant Salva Racero. Així, com a sorpresa pels seus seguidors, en aquest concert van comptar amb la presència del grup Gossos amb qui van cantar "Tinc fam de tu" -en Salva va agrair-los que sense ells no hagués conegut els Lax'n'busto quan necessitaven un nou cantant-, amb Glaucs amb qui van cantar "Júlia", i finalment, van comptar amb en Pemi Fortuny que va cantar "No diguis mai a un mai" i, a continuació juntament amb en Salva van cantar, "Miami Beach".

Per acabar el concert, les cançons triades van ser "Però mai tu" -cançó de 1991 i en què canta tot el grup, recuperada per a l'ocasió-, "Llença't" i "Tornarem".

Acabar amb "Tornarem" és tota una declaració d'intencions, ja que el grup ja ha avançat que tornaran als escenaris amb cançons noves després d'aquesta aturada indefinida.

Salva Racero apoteòsic
Salva Racero apoteòsic

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal