nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert de The Pretty Reckless

20/02/2017
Barcelona (Barcelonès) - Sala Apolo

El grup The Pretty Reckless va conquerir la sala Apolo de Barcelona, que ja feia dies que tenia penjat el cartell d'entrades exhaurides per aquest concert.

El concert del passat 9 de febrer formava part de la seva gira europea com a presentació el seu tercer disc ‘Who You Selling For’ (Octubre 2016), que significa la consolidació del grup a l'escena internacional. Realment el públic tenia moltes ganes de veure'ls en directe doncs, gairebé dues hores abans que comencessin a tocar, ja omplia la sala per a garantir-se un bon lloc pel concert.

Com a teloners van actuar els anglesos The Cruel Knives, els quals amb la seva entrega i energia a l'escenari -especialment del cantant Tom Harris i del guitarrista Sid Glover- van aconseguir la complicitat del públic que tenia ganes de rock dur, encara que tothom es reservava (encara que fos només una mica) per als The Pretty Reckless.

Va arribar el moment, i, a les fosques, amb el so d'unes campanades (a l'estil de ‘Hell’s Bells’ d'AC/CD), The Pretty Reckless van pujar a l'escenari. De sobte les llums de la sala es van obrir i va començar el concert, demostrant una unió total entre el grup i el públic, que adora especialment la seva cantant.

El grup té un so potent, gràcies als excel·lents -i experimentats- músics que el formen: Ben Phillips (guitarra), Mark Damon (baixista) i Jamie Perkins (bateria), i ha trobat el complement ideal amb la veu de la cantant Taylor Momsen (la fama de la qual, com a actriu i model, sempre ajuda a millorar la popularitat del grup).

El grup es va formar a Nova York l'any 2009 i des d'aleshores han publicat el seu primer àlbum ‘Light Me Up’ (2010), el seu segon ‘Going to Hell’ (2014), i el seu tercer ‘Who You Selling For’ (octubre 2016) que presentaven en aquest concert.

El repertori del concert, format per cançons dels tres discs, té una solidesa que ja agradaria a molts grups amb més anys d'experiència, i la prova va ser que molts dels seguidors no van deixar de cantar en cap moment les seves cançons.

La cantant del grup
La cantant del grup

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal