nou?
logotip decibel.cat

Camps i Lax'n'Busto al Parc de Nadal de Reus

02/01/2002
Reus (Baix Camp) - Parc de Nadal

El passat 29 de desembre, dins del tradicional Parc de Nadal de Reus es va celebrar un doble concert en una carpa muntada just al costat del palau firal de la capital del Baix Camp, lloc on es fa el Parc. Hi van actuar els osonencs Camps i els Lax'n'Busto del Vendrell.

En primer lloc van tocar Camps, que van arribar a Reus per presentar el seu primer disc "Sóm dos" en aquesta ciutat. Bona presència de públic en un grup encara poc conegut i, tot i que alguns dels seus membres tenien alguns petits problemes de salut, van oferir un concert amb molta força d'interpretació, cosa que el públic va notar i va correspondre amb aplaudiments. Sembla doncs, que Camps és una proposta que va agradar força a la gent majoritàriament jove que va assistir a l'actuació.

I després d'uns breus instants, el grup més esperat de la nit: Lax'n'Busto, que es va presentar amb un interessant repertori de més de dues hores de durada, en el qual hi va haver un bloc amb cançons de fa uns quants anys, que bona part del públic semblava no conèixer gaire, però que ens van recordar vells moments: "L'Ocell", "Han trucat", "Però Mai Tu", entre d'altres. També van dedicar una estona a repassar el darrer treball "Llença't" i posar-hi alguns tocs del "Sí": "Dolça és la sal" i "La meva terra és el mar". Tampoc hi van faltar els seus èxits que habitualment fan sonar als seus bolos: "Miami Beach", "Les nits del Liceu" o "Toca'm els ous Maria".

Santi, cantant de Camps
Santi, cantant de Camps
Secció de vents de la formació osonenca
Secció de vents de la formació osonenca
Cristian G. Montenegro i Pemi Fortuny
Cristian G. Montenegro i Pemi Fortuny
Jesús Rovira al baix
Jesús Rovira al baix

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

03/01/2002

poder gran part no se les sabia molt b pro a d'altres ens va fer molta il·lusió sentirles de nou en el concert ;) avia'm si en els proxims en canten de tan xules com aquestes i si un dia s'animen i ens toquen la de faran de tu un heroi. un petó pels lax

03/01/2002

doncs ami tb em va semblar genial el nou repertori q ja l'havia sentit a roda de ter. De tant en tant va bé recordar grans èxits en directe! ah! pel q ha escrit abans q jo, a roda de ter si q van tocar faran de tu un heroi i a reus la van canviar per clau de no. apa, força lax!!!!

03/01/2002

la que ha escrit abans soc io ;) a roda no hi vai poder nar ;_( collons avia'm si a mataró la canten!!

03/01/2002

Vaig assistir al concert de Reus, i el grup teloner em va agradar molt! a valtros us va agradar??? Els LAX van estar genials, feia temps que no els havia vist en directe. Records per tots i per totes, força CAMPS i força LAX!!!! Ep!! Bon any i que els "reixus" no us portin carbó, i si en porten que sigui de sucre que és més dolç.

05/01/2002

Hola gent!!! jo tb vaig estar a Reus!! Camps no els vaig arribar a veure perquè vaig arribar tard, pro laxn si!!!! estic d'acord amb la Maria, poster a primera fila la gent no sabia algunes cançons, proa mi em va agradar molt k les toquessin!! mai les havia sentit en directe! ah! gràcies per tocar no vaig triar!! eŽs genial!això si, només faltava la de faran de tu un heroi... (no vaig poder nara Roda de Ter... :( bueno, fins la proxima!! i visca LAX'N'BUSTO!!!!

07/01/2002

Hola, penya!
Amb aixo dels turrons no he pogut entrar fins ara pero volia afanyar-me a dir que no podia acabar millor aquest 2001 ke amb un concert dels LAX com el de Reus. Jo no estava a primera fila, potser per aixo em va semblar collonut el seu concert demostrant ke els anys no els fan perdre la força.A mi no em va faltar ni sobrar cap tema. I vull fer un chapeau especial pels CAMPS que malgrat que el seu rollo no sigui el de LAX, em van sorprendre moolt.Bona musica, bons musics i cançons precioses com feia temps que no sentia. Me'n va encantar un parell especialment. La que ja havia sentit, el Tocats de l'ala i una altra més acustica, acollunant. Força Camps i força als mega LAX!

07/01/2002

jo també hi vaig anar a reus, i a roda també, casualment amb la jèss, je je ei jèss, ke fas per ki, je je
doncs a mi el concert em va agrdar molt, tret de que hi havia massa fum i dels espontanis, doncs el repertori nou (ke nosaltres ja haviem sentit) i les petites sorpreses ke et trobes a cada concert de lax, perquè ni que vagis a tots, com és el cas de nosaltres, cada concert és diferent, uns són millors ke d'altres, però tots valen la pena, el de reus no va ser un dels millors, però si ke va ser memorable, potser pel pemi rovirosa i la seva cadir (el guitarrista cojo), je je
aviam si també feu crònica del concert de lax a mataró!!!

08/01/2002

Hola tuti...ke feu? Sergiii!... ets un caragirat...pero si em deies a Reus ke aquells Lax'n no eren els teus...que si no sonava be..ke si sort dels Camps per salvar la nit... Ba
ndarra!!..i ara aqui ke si va ser collonut..ke si no se ke...ke no passen els anys... Tio..apa!..jajaja...Pero ke si, ke si...que com diu la Silvia.. Força Lax!.. i petonets al Pemi-guitarrista cojo!!.Ah... i tambe el meu "Ten point" pels Camps, ke u van fer de puta mare i a mi el seu "Tokats de l'ala" m'enkanta.. Jjajaja. a part de la birra, i la domingada... va ser en el ke ens varem posar més d'acord... Ke lo sepa tooo el mundo!.,..No em guardis rankunia....Serggii del meu koor!... Petonns.. i salut per tuttiiii...

19/01/2002

lo concert d mataró va estar molt be ;)

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal