nou?
logotip decibel.cat

Crítiques de discos

Cercar discos
Flai - Flai
Grup: Flai
Àlbum: Flai
Discogràfica: DiscMedi
Any: 2003

La Terra Ferma s'està convertint en una nova zona d'on surten discos i el més recent és el dels Flai. Un disc gravat i produït per Jesús Rovira i que compta amb les col·laboracions de Jaume Pinyol, Eduard Font, Pemi Rovirosa i Xavi Llorach.

Musicalment és un disc de pop-rock, més rock que pop, que segueix una línia força monòtona i explotada en totes les cançons. Destacaria 'Paraules', una cançó ja inclosa a la maqueta anterior, que és el tema més interessant del disc i que encara ha millorat més en el nou enregistrament. A nivell d'arranjaments i sonoritat el disc té un nivell de qualitat alt i també destaca per la
feina ben feta a nivell d'interpretació i producció. Crec que els falta acabar de definir-se en un estil més propi, cosa que espero que assoleixin en posteriors enregistraments.

Les lletres parlen majoritàriament d'amor, enfocant diversos aspectes d'aquest sentiment.

Jordi Garcia
Flai - Dona de sorra
Grup: Flai
Àlbum: Dona de sorra
Discogràfica:
Any: 2002

Nova maqueta del grup de les Borges Blanques. Aquesta però sembla tenir clares intencions de ser la prèvia al primer disc, ja que ha millorat molt la qualitat respecte l'anterior.
Vuit noves cançons que, sense abandonar massa la línia de l'anterior maqueta, mostren algunes novetats estilístiques en en grup, de base rockera amb petites influències funky. També hi ha una fantàstica balada: "Paraules". El grup compta amb la incorporació d'un nou baixista anglès de nom Steve que també ha composat - i cantat - una cançó: "Steve's song".

Jordi Garcia
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal