nou?
logotip decibel.cat

Albert Fibla

Albert Fibla logo

Biografia:

No va ser ahir quan l'Albert Fibla va començar a cantar, encara que sí que fa poc que es dedica exclusivament a la música. Llicenciat en Ciències de la Informació, va simultanejar l'exercici del periodisme amb les seves actuacions als bars de música en directe de Barcelona fins a l'estiu de 2002. Des d'aleshores, es guanya la vida només gràcies a la seva veu i la seva guitarra.

Podríem subratllar les dues edicions del concurs 'Èxit', organitzat per TV3 i Catalunya Ràdio, que ha guanyat, el 1999 i el 2000, el fet que hagi estat finalista dels concursos 'Sona 9' i 'Rock & Classic' de 2003 i semifinalista de l'Enganxa't a la Música'03, les vegades que ha aparegut cantant en directe a programes de televisió com 'La noche abierta' (TVE-2) o 'La Columna' (TV3) i la seva col·laboració, des de l'estiu de 2001, a un programa d'esports de l'emissora de ràdio RAC-1, versionant cançons a les que canvia la lletra en funció de l'actualitat esportiva. Amb tot, és el llarg temps que porta cantant als bars el que li ha donat l'ofici necessari per forjar-se artísticament.

Les seves cançons, les seves músiques, busquen, per damunt de tot, la senzillesa, en la forma i en el fons. Es mou en un paisatge sonor sense artificis, que té molt a veure amb el guitarrista Josep Traver i el baixista Guillem Aguilar, arranjadors del seu repertori. Tots dos tenen la virtut de vestir la veu de l'Albert al punt just, edificant una proposta de gran personalitat, i han estat, sens dubte, molt importants en la gestació de 'Senzill', el primer disc de l'Albert Fibla.

Altres continguts del grup:



Nombre de fotos: 4

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal