nou?
logotip decibel.cat

Gadegang

Gadegang logo

Biografia:

Gadegang es forma a Cambrils (Baix Camp) a finals de 2001 i editen una primera maqueta casolana a principis de l'any següent que els serveix per donar a conèixer la seva aposta per barrejar instruments tradicionals/folk amb bases de música electrònica. La seva proposta innovadora i la posada en escena en directe (plena de canvis de vestuari) els fa guanyar el concurs de maquetes Sona9 2002 en l'apartat de folk-noves músiques, fet que els permet gravar el seu primer disc "El cap et bull" (DiscMedi).

El 2003 comencen a fer concerts en llocs destacats com el Senglar Rock, la Fira de Manresa, l'Acústica de Fuigueres, la Festa Major de Gràcia, etc. L'octubre de 2003 surt al carrer "El cap et bull", produït per Marc Parrot, que compta també amb un vídeoclip de la cançó "Si et cou és que pica".

El grup el formen: Jordi Martí (samplers, sintetitzadors, percussions, viola de roda, programació i veus), Xavier Bordera (sac de gemecs, llaüd, flabiol, guitarra elèctrica, percussions i veus) i Dani Morell (darbuka, bongos, congues, timbales, altres percussions i veus).

Altres continguts del grup:



Nombre de fotos: 7

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal