nou?
logotip decibel.cat

La Gossa Sorda

La Gossa Sorda logo

Biografia:

La Gossa Sorda va néixer de part lent i dolorós a primeries de l’any 99 i no se li coneixen altres vicis que no siguen els de festejar amb l’ska, el punk, el reggae i altres ritmes rebels.
El 2001 trauen una maqueta de 5 cançons “La gossa està que bossa”. En 2003 trauen el seu primer treball seriós anomenat “Vigila” del qual s’han distribuït 1500 còpies i ha tingut molt bona acollida per tots els PPCC. És tracta d’un cd de 7 cançons amb estils que van de l’ska al hardcore, amb melodies de dolçaina i lletres directes i compromeses socialment que aporten la seua “visió pegolina a la lluita desesperada per salvar el país i el planeta” .
La Gossa Sorda ha fet ballar milers de persones de nord a sud del país i estan acabant d’enllestir el seu nou CD que portarà per nom “Garrotades”. És tracta d’un cd d’11 cançons on s’aprofundeix en l’ska i el reagge de forma contundent i festiva, sense oblidar el hardcore i les influències de la música tradicional de la Mediterrània. Les lletres són una reflexió sobre la pèrdua del nostre entorn natural i social per culpa del capitalisme i la submissió ciutadana, una invitació a la festa, a la reflexió, a la revolta...

TREBALLS

2001 “La Gossa està que bossa” (maqueta 5 cançons) AUTOEDICIÓ.
2003 “Vigila” (CD 7 cançons) AUTOEDICIÓ.
2005 “Garrotades” (CD 11 cançons) AUTOEDICIÓ.

Altres continguts del grup:



Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 17

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal