nou?
logotip decibel.cat

121dB

121dB logo

Biografia:

Cent vint-i-un decibels va nàixer als inicis de l'any 2004 a la ciutat de València. La formació originària era de quatre membres barreja dels grups desapareguts Matanda i gReSka.

A l'estiu de 2004 un membre abandonà la formació així que el saxofonista va haver de cobrir la plaça del baixista. Així en la nova formació es complementaren amb una bona fusió de tots tres i és quan ens centraren en trobar el so desitjat.

Però ha estat en aquesta última temporada on han començat a donar forma al grup i han sabut donar expressió musical a les seves idees. Tota aquesta maduresa musical s'ha vist reflectida en la demo "somnis rebels" 2005 on encaminen la seva trajectòria amb una idea ben clara.

Així que el seu estil el podríem definir melòdic i enèrgic, és a dir ens podríem catalogar com a un grup de punk-pop, on presten atenció a les melodies tant de guitarra com de veus sense deixar a banda la força i la contundència.

El seu repertori es composa de lletres en català, compromeses i de temes diversos que més que protesta són un reflex de desencant d'allò que ens envolta i ens preocupa. Així que una de les idees fonamentals de 121dB és difondre un altra visió, una postura crítica d'aquests temps, sense deixar a banda el sentiment.

La seva intenció és aportar aquest estil minoritari a la música feta en català i al mateix temps apropar la nostra llengua al major públic possible.

121dB són:
Victor Moya, guitarra i veu; Ramon Marrades, baix i uoohs i Albert Belda, bateria i veus.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal