nou?
logotip decibel.cat

Lax'n'Busto - Aquesta nit


Títol: Aquesta nit
Grup: Lax'n'Busto
Disc: Llença't
Any: 2000

No sé com dir-te que em crema ja massa l'espera,
sobren paraules, mirades, cerveses i festa.
Veig llum als teus ulls que són foscos, color de la nit, i són ells els que em diuen el que els teus llavis no saben dir.
No vull prometre ni vull comprometre els teus somnis, però les coses no són tal com les imagines, hi ha cops que tu sents que una força t'estira i te'n vas.
Però el passat és ple i el futur és buit, i no hi ha res que passi si jo no ho escrit, només vull que ser teu per aquesta nit i néixer al teu costat demà al matí.
Diuen que cada nou dia és una nova vida, que la llum del matí guarirà aquesta nova ferida. I les coses seran som van ser unes vides abans, perquè no seré jo qui manegui el destí, que tu creus que a la fi vas trobar-te amb el teu marit. I és que jo no entenc perquè tanta gent, dels desitjos fa somnis però no s'atreveix, potser és cert que hi ha cops en què jo mateix no goso a fer el que faig aquesta nit.
Però el passat és ple i el futur és buit, i les coses no passen si jo no ho escrit, només vull que ser teu per aquesta nit i néixer al teu costat demà al matí... i néixer al teu costat... aquesta nit.

Lletra i música: J.Rovira

(Cançó transcrita per Aula ITL, lestonnacaula@teleline.es)
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal