nou?
logotip decibel.cat

Primavera de discos

15/03/2002

En aquesta primavera que entrarem aquest any hi ha una bona fornada de grups que treuran disc com: Lax'n'Busto, Menaix a Truà, Petit Fours, Fes-te Fotre.

Els Lax'n'Busto treuran el que serà el seu vuitè disc cap a l'abril d'aquest any. Un disc que l'han gravat amb molta tranquil·litat ja que ho han fet als Estudis Tivolí i el trauran amb la discogràfica que han estat fins ara: Discmedi.
El grup de la Cellera de Ter els Petit Fours trauran el que serà el seu segon disc. Un disc que serà un barreja de diversos estils musicals des de rock fusió, el funk, la rumba... El disc l'estan gravant a una masia de la Cellera de Ter i està produït per en Titi Saurina (Ja t'ho Diré). Estarà compost d'11 temes i tres seran en castellà. El publicarà la Discogràfica Música Global. Els Petit Fours en aquesta nova etapa estaran amb el management Laclau.
El grup de Calonge Fes-te Fotre està gravant el que serà el seu tercer disc als Estudis Kay de Manresa que sortirà entre l'abril-maig amb la discogràfica Discmedi i produït per Joan Ramon Berruezo.
I per últim el grup compost per en Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà trauran el seu segon disc a l'abril. Un disc que l'han gravat amb un estudi mòbil al local dels Gossos i han fet les mescles a Music Lan. En aquest disc hi hauran més temes propis i hi hauran les col·laboracions dels altres Gossos.

Text: Esther Esteve

Comentaris

04/01/2002

kins kraks els lax!!!!
tink moltes ganes k el treguin ja, pk ja komençaria a ser ora....
wenu, tinguem paciencia.
el disk k tb a d estar kullunut es el de feste fotre
viska els paisos catalans!!!!!!
viska lax!!!!!!!!!

16/03/2002

Els Antònia font també treuen disc, serà per l'abril (més o menys)

17/03/2002

Els Sant Gatxo treuran el segon disc, tambe mes o menys per setmana santa o una mica més tard.
visca els sant gatxooooooo!

17/03/2002

Nou disc dels Lax'n'busto!
Tios ja era hora,com feu esperar!

17/03/2002

ei sabeu algu dels pets?????esq ma sembla q san perdut x constanti!!!jajaja, en seriu, fa temps q no veig enlloc noticies dells...si algu sap algu q mu digui plis! gracies tothom i...
VISCA CATALUNYA I ELS PAISOS CATALANS!!!
adew wapissims!!!!!!

17/03/2002

Per fi nou disc de LAX'N'BUSTO!!!S'ha fet llarga l'espera pero de ben segur que ha valgut la pena.Força Lax!!!

01/04/2002

quina emoció, quina emoció, nou disc de lax i fes-te fore!!!!

03/04/2002

OBRINT PAS!!!!!!!!!!!!!!

joder, kus heu deixat obrint pas... ELS MILLORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

VISCA EL MARESME; LLIURE I TROPICAL!!!!!!!

05/04/2002

Els amants del bon pop estem d'enhoabona. MUNLOGS TRAURÀ DISC ABANS DE L'ESTIU. Amunt el grup d'Alboraia. MITJANS DE COMUNICACIÓ poseu-los on pertoca!!!

07/04/2002

Visca els LAX'N'BUSTO. I visca el seu nou disc, que s'ha fet esperar molt xo valdrà la pena...

08/04/2002Primer de tot, donar ànims i felicitar als Fes-te Fotre pel nou disc, he sentit algunes cançons i son de puta mare. Després també voldria dir que cal recolzar als petits grups que vant tirant sense massa suport dels medis de comunicació, i a veure si no ens gravem tants CD's i ens gastem la pasta amb els grups d'aquí, que la pirateria mata els grups joves. Petons a tots

09/04/2002

No crec que la pirateria mati als grups joves, els grups viuen majoriatàriament de la pasta que es treuen als concerts i no pas per la pasta que treuen de vendre discos ja que aquestes peles (o euros) normalment se les queden les discogràfiques i tots els "vividors" que viuen de la feina que fan els musics.
Tingueu clar que quan pirategeu no feu mal als musics, esteu distribuint les seves creacions i els doneu més a conèixer. Als únics que perjudiqueu son a les productores i discogràfiques.

Només això.

Nurbers.

09/04/2002

Voldria saber si lŽADRIÀ PUNTÍ treurà un nou disc, necessito anar als seus concerts!!!!

09/04/2002

Diuen k lo bo es fa esperar...
Els lax s'han fet esperar e!!
correm a comprare l CD e!!
****

11/04/2002

Obrint Pas treu dis el 15 d'abril, ja queda molt poquet!!!

11/04/2002

hola nois i noies!! tinc una mala noticia. El disc de lax'n'busto no surtirà a l'abril. Surtirà més endavant. Perke encara els hi falten lletres!! kina merda,la nova gira sense disc!!! kina putada!

11/04/2002

ei lisa!! kin dia treuen el disc els fes-te fotre? i com es ke has skoltat cançons del seu nou disc? digam algu eh!! visca sopa de cabra i fes-te fotre. ah i lax també eh.adeu

13/04/2002

ei gent!!!! per fi comencen les gires dels grups catalans!!!! si algu sap de concerts de fes-te fotre, lax, pets, whiskyns i pep sala k m'ho digui!!!!! VISCA SOPADECABRA!!!!

21/04/2002

Anims Músics emb prenc vacanses oientals.

no bindrà és tard. bon asumpte ..

24/04/2002

SEGUIDORS DE MUNLOGS. He llegit a la revista Enderrock que els Munlogs d'Alboraia estan acabant d'enllestir un nou disc. Algú té més dades per ampliar la informació? Quan sortirà? I en quin segell? Tocaran al Principat? FORÇA MUNLOGS, EL MILLOR POWER POP DEL PAÍS!!

16/03/2003

ei!mencanta obrin passssssssssssssss

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal