nou?
logotip decibel.cat

15 anys sense Carles Sabater

06/02/2014

LEDS ACTUARÀ A LA 15a TROBADA A LLANÇÀ EN RECORD A CARLES SABATER ORGANITZADA PEL CLAM SAU

Com cada any, des del CLAM organitzem la trobada a Llançà en record a Carles Sabater. Serà diumenge 16 de febrer, l'any que es compleixen quinze anys de la seva pèrdua.

La trobada començarà a la plaça del cementiri vell de Llançà a les 12 del migdia. Un cop allà el CLAM com a col·lectiu farem una ofrena floral i després visitarem la plaça que duu el nom de Carles Sabater. A 2/4 de 2 del migdia es farà un dinar de germanor a l'Hotel Grimar (cal apuntar-se prèviament). També es farà un recordatori commemoratiu amb una fotografia d'en Carles.

A les 5 de la tarda a la Casa de Cultura de Llançà hi haurà un concert a càrrec de LEDS (www.grupleds.com). Aquest grup mataroní encapçalat per Joan Lorente, gran seguidor de Sau, estarà acompanyat a l'escenari per diferents convidats: Carles Pujol de Filippo Landini, Oriol Barri, Dèria, Laia Vehí, Ernest Codina d'Adolescents 4.0 dels 40 principals, Gino Diamantini i Marlai Acoustic. Les cançons de Sau seran la base d'aquest concert, que estarà presentat per Carles Roca de Ràdio Flaixbac. Preu entrada: 5 euros.

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/clamsau o trucar al telèfon 609337533 (Marta Pich).


Marta Pich
CLAM SAU

Text: Marta Pich

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal