nou?
logotip decibel.cat

FESTIVAL ROCK FEST BCN

16/07/2015

Una de les cites musicals de l'any, és sens dubte, el Festival Rock Fest BCN que tindrà lloc del 23 al 25 de juliol.

El cartell internacional amb grups de primer ordre com Judas Priest, Scorpions, Europe, Status Quo, Twisted Sister, Wasp, Helloween, Accept, Saxon, Dream Theater, ... no deixa indiferent a ningú i farà les delicies de tots els rockers.

Seran 3 dies de gaudir al màxim de la música i dormir poc, ja que el cartell ens permet escoltar el bó i millor del hard-rock i metal mundial, però volem destacar un grup el concert especial del qual no haurà arribat a orelles de tothom. Es tracta de Los Guardians del Pont (LGP), grup liderat per Quim Mandado i Martín Rodríguez (que van ser en el seu temps cantant i bateria de Sangtraït) que aprofitarà el festival per fer un repertori que combini les seves noves cançons amb un repàs històric al repertori de Sangtraït.

Sens dubte un retorn puntual de Sangtraït podria provocar un fenomen com el que vam viure amb Sopa de Cabra el 2011, però mentre això no passa (per desesperació dels seus fans), pels amants de Sangtraït, el Festival Rock Fest és una cita imprescindible per gaudir de les seves cançons, així com de tota la resta de grups que conformen un cartell impressionant.

Més informació a http://rockfestbarcelona.com/

Quim Mandado en la seva aparició amb La Banda Impossible al Canet Rock
Quim Mandado en la seva aparició amb La Banda Impossible al Canet Rock

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal