nou?
logotip decibel.cat

Estarem al MMVV i tindrem els Mai Toquem Junts i els Petit Fours a signar

05/09/2000

Els propers dies 16 i 17 de setembre serem presents al mercat amb una paradeta a la Fira del Disc de la Plaça Major de Vic. El fet més destacable és que dissabte a la tarda passaran per la nostra paradeta a signar discos i tot el que s'escaigui. El material que podreu trobar a la nostra paradeta és principalment: discos i maquetes de grups encara no massa coneguts (Petit Fours, Mutis, Mai Toquem Junts...) i també samarretes i encenedors de la nostra pàgina.

Ben aviat us confirmarem les hores exactes que vindran els grups, per tant estigueu atents.

Text: Esther Esteve

Comentaris

09/09/2000

es formidable qu gent com vosaltes ajudi a pujar els petits grups i al mateix temps continuï donant suport als grans!!!! en el mon faria falta mes gent com vosaltres per tirar endavant el nostre país!!!! des d'aqui us vull donar un fort aplaudiment i que continueu aixì i no qeigeu avall ni a terra. no un deixeu aixafar. us vindre a visitar a vic!!!!

15/09/2000

A mi m'agradaria saber a quina hora podre trobar els Petit Fours signant autògrafs, perquè a la fira del disc de Girona vaig fer tard, i no vull que se m'escapin! Gràcies.

15/09/2000

Hola xatus! He de dir-vos q sou els millors. Sempre posant-nos al dia amb els concerts de rock catala i dels grups q mes ens agraden. Sou la pera. I us felicito, pq tot porta feina, i us ho curreu molt. FELICITATS!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal