nou?
logotip decibel.cat

Els Fes-te Fotre estan preparant nou disc

20/01/2004

Els Fes-te Fotre estan preparant nou disc i el gravaran i mesclaran als Estudis Kay de Manresa durant el mes de març. La producció anirà a càrrec del grup amb l'ajuda de J.A Castanyo, tècnic dels Estudis Kay.

El treball inclourà 11 cançons, seguint la línia del seu últim disc, influenciats pel pop i el rock; les lletres descriuran les diferents situacions i estats d'ànim davant la vida i alguna pinzellada de crítica social.

Aquest serà el quart disc de la seva carrera musical, i el tornaran a editar amb la discogràfica DiscMedi. Tot apunta que es dirà "Ara" i que sortirà cap al mes d'abril.

Text: Esther Esteve

Comentaris

20/01/2004

Per fi nou cd dels fes-te! L'esperarem amb moltes ganes i també els concerts per fer la presentació!!! Molts ànims durant la gravació! Força fes-te!!!

21/01/2004

Mentre hi hagi una cançó com "l'home qualsevol" ja en tinc prou...anims FF!!!!!!

21/01/2004

Bueno una latre prova de foc pels feste... a veure si per fi es desmarquen del que fan els pets i d'una punyetera vegada treuen el seu propi so!! molts ànims que crec que s'ho mereixen.

24/01/2004

Espero que el disc agradi d'una vegada a la gent i els feste es treguin l'etiqueta que els hi han posat amb cançons com Mama o Rídicul i demostren quina és la millor banda de pop-rock d'aquest meravellós país que es CataluNYa. Amb el permís dels pets i dels Strawberry Fields.

02/02/2004

força fes-te!!!

03/02/2004

vejam si aquest any toquen a Girona per Sant Jordi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal