nou?
logotip decibel.cat

Xavi Vidal torna amb nou disc

19/02/2001

El cantant de Sabadell Xavi Vidal (excantant del desaparegut grup La Gran Aventura) torna al panorama musical amb un disc que serà produït per Jaime Sintus i editat per la discogràfica PDR Records. El disc sortirà a la segona quinzena del mes de març.
Tal com ha informat PDR, la contractació d'aquest artista anirà a càrrec conjuntament per PDR i RGB Management. El mateix passarà amb el grup Mutis, també en el catàleg de PDR.

Text: Esther Esteve

Comentaris

23/02/2001

Bé, la veritat jo mai he estat una seguidora d'en Xavi Vidal. Si he de dir la veritat, no el vaig conèixer fins al concert homenatge a CARLES SABATER, i em va encantar la versió que va fer de
"Tren De Mitjanit". Me n'alegro de saber que treurà un nou disc, estic contenta d'haver descobert un altre músic gràcies a SAU.

11/04/2001

La veu de La Gran Aventura era el millor del grup i ara torna per fer-nos disfrutar amb noves cançons. Endavant Xavi i que en aquesta etapa superis l'èxit de LGA!

13/04/2001

JO vaig seguir la gira de Sau del "Més gran dels pecadors" i la Gran Aventura van fer de teloners a molts concerts, eren genials i en Xavi Vidal un gran caracter a dalt de l'escenari, molta sort Xavi!

21/04/2001

Ja seguia al XAVI amb La Gran Aventura però ara ha fet un pas endavant que és una passada. El nou disc és una meravella i l'estan punxant per tot arreu. Tinc moltes ganes de veure'l en directe i aniré a la presentació del disc al FNAC Triangle el 24 d'Abril. Es simplement genial. Endavant XAVI !!

17/07/2003

ETS EL MILLOR I NO TENS RIVALS PER QUE ETS UNIC!!
SORT I ENDEVANT!!!!!!

18/03/2004


L'últim disc "després, Aurora" és senzillament genial.Aviat començarà a fer bolos. No us el podeu perdre!!!

09/06/2004

ES EL MILLOR I DE LLARC...EL DARRER DISC "DESPRÉS,AURORA" ES DE LO MILLOR QUE HE SENTIT MAI EN CATALÀ. IMPRESIONANT!!!!!

22/06/2004

Tan en LGA com en solitari és la millor veu en català.L´últim cd "Despres,Aurora" és un dels millors en tota l´historia de la música d´aquest pais.

02/10/2004

ETS EL MILLOR!!!!!!T´VIST RECENTMENT A VIC I AL BAM I AIXI HO HAS DEMOSTRAT(((((((((((((

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal