nou?
logotip decibel.cat

Fes-te Fotre, 15 anys

07/09/2006

El grup Fes-te Fotre està preparant la celebració del seu quinzè aniversari que tindrà lloc el dia 30 de setembre a Palamós al Teatre La Gorga. Allà aprofitaran per a gravar el seu nou disc en directe. Aquest concert estarà compost per cançons dels seus anteriors treballs, presentades de manera diferent, exclusiva per aquest nou disc. També inclourà cançons inèdites. Fes-te Fotre despullarà les seves cançons i les farà més íntimes i més properes, una barreja de so acústic i elèctric, un nou repte per la banda de Calonge. Aquest nou treball es complementarà amb un DVD documental de com es va fer la gravació, acompanyat d'una breu història del grup, anècdotes, entrevistes. En aquest concert els Fes-te Fotre comptaran amb col·laboracions de Lluís Gavaldà (Els Pets), Litus, Sergi Alpiste al violí i una veu femenina per confirmar

El preu de les entrades és de 8 euros anticipada i 10 a guixeta. Si voleu més informació i comprar les entrades ho podeu fer a: http://www.festefotre.com

Cartell del concert
Cartell del concert

Text: Esther Esteve
Fotos: Jordi Oset

Comentaris

08/09/2006

Per molts anys!! Quanta bona música poc reconeguda pel gran públic! Per cert, molt original el cartell. Salut!

08/09/2006

El mateix dic!!! Moltes felicitats i a continuar així!!!! Ens veiem el 30!!!

08/09/2006

x molts d'anys fes-te fotre... avam si tornau prest a menorca, l'any passat vos vaig veure en el concert que vau fer amb inventari, aquell vespre d'in i feste va star d puta mare

09/09/2006


La mediocritat d'aquest grup és d'escandol. S'haurien d'avergonyir d'ells mateixos.

12/09/2006

Jo m'avergoneixo del meu o filla, tot i que jo m'he menjat alguna polla cobrant

12/09/2006


fes-te fotre tenen les lletres mes dolentes de tota la historia del rock català. I, musicalment, parlar de mediocritat es dir molt poc sobre el seu nivell...

FESTE FOTRE A LA PRESO!

12/09/2006

jo mateix pk no et menges la llengua i deixes esta la gent en pau; segur ka ets mes maku kallat

12/09/2006

Ep!, al.lotets, no ens passem. Si no sabeu guardar les formes, farem fer un 69 a 'jo mateix' i la seva presumpta mare en un espectacle eròtico-festiu, perquè n'aprengueu amb la vergonya que passareu.

Dit això, he de dir que la primera vegada que vaig veure els Fés-te Fotre en directe, devia ser l'any 98, em van semblar bastant potents i em van agradar força.

12/09/2006

Posteriorment els he vist algunes vegades més en directe i certament, m'ha semblat que tenen molt poca substància, musicalment, lletrísticament i pel que fa al seu tarannà pretesament festiu.

Per a mi són perfectament prescindibles, tenim molts grups a casa nostra que tenen menys ressò que els Fés-te Fotre, que els donen moltes voltes i que són molt més bons en tots els sentits.

12/09/2006

També dit això, també crec que en un país que aspira a ser normal un grup poca-solta i sense solta ni volta com els Fés-te Fotre també és necessari i com a mínim, se'ls ha de reconèixer el dret a existir.

He dit!!!!

12/09/2006

I ja se m'oblidava: si almenys fotessin una noia com a cantant, guanyarien moltíssim. ;-p

13/09/2006

Jo mateix i em faig fotre?, d'acord que aixo es un forum lliure i k tothom pot dir la seva, pero jo no em fotré pas en el forum dels vostres pestosos grups a criticar-los i a deixar-los en ridicul, tan xulos ke sou amb les lletres, no crec que sigueu tan boques cara a cara, si sou tan xulos digueu qui sou.

Boques que sous uns boques

VISCA ELS FES-TE FOTRE I PER MOLTS ANYS!!!!!!!!

13/09/2006

Com tu be dius en un forum tothom pot donar la seva opinio i fer les seves critiques. Si no t'agrada que les fem : et fots (que pel que em sembla t'agrada)

Proveu d'agafar les paraules polemiques del Rubianes i comprovareu que es pot canviar el nom d'Espanya pel de fes-te fotre, i continua sent una gran veritat.

13/09/2006

Un aclariment, per si no ha quedat clar:

He dit que personalment els trobo prescindibles, és a dir: que no compraré els seus discos ni aniré als seus concerts, si no és que casualment toquin amb algun altre grup que sí que m'interessi.

13/09/2006

Però que no em facin gens el pes no vol que no entengui que hi hagi gent a la que sí que els agradin, sobretot si són del seu poble o la seva comarca.

Com molt bé diu en 'jo mateix', se'ls ha de poder criticar, però també li diria a en 'jo mateix' que no pretengui silenciar-los. Entesos???

13/09/2006

Sou pesats, ha quedat clar, no us agraden, no cal que us justifiqueu a quedat clar
A mi si m'agraden, (l'home qualsevol, gris, la meva gent, novembres abrils i dimarts, maleta de pedres... son bones cançons, ni millor ni pitjor que altres

13/09/2006

en directe, me'ls crec, amb això ja en tinc prou, hi ha bandes que fan un posat que ni ells mateixos es creuen, crec que Fes-te Fotre s'ho passen bé i ho fan passar bé...per cert, quins grups escoltes (em faig fotre) ?

13/09/2006

Ja que ho preguntes, Invisible, escolto des dels Desperdicis Clínics fins als Pixamandúrries, passant pels Apus, els Iglú o els Dos Passos, per esmentar només alguns grups que segurament musicalment els consideraràs més dolents que els Fés-te Fotre i si és que ni tan sols els has sentit anomenar mai.

Els grups més bons que escolto no crec que sigui aquest el lloc per esmentar-los.

13/09/2006

Pixamandurries era un gran grup...molt diferent als Fes-te Fotre, es normal que no t'agradin però d'aqui a dir que son un grup poca solta, tu mateix...

13/09/2006

Invisible, els Pixamandúrries només eren un exemple que la qualitat no depèn només del so, sinó que el seu tarannà pot ser clau perquè ens agradin o no.

I que consti que no només m'agraden grups més aviat radicals i/o 'sorollosos'.

I ja que preguntes, Invisible, quines són les 'bandes que fan un posat que ni ells mateixos es creuen'?

14/09/2006

jo no t'ho dire, analitza ho tu mateix i treu conclusions...

Si vols et dic bandes que no tenen posat i me les crec, per exemple Antonia Font, Aquitamxé, Kitsch... son algun exemple

14/09/2006

Has esmentat tres grups que personalment m'agraden força, encara que els Kitsch musicalment em provoquen sensacions contradictòries.

Si vols i per anar matant el tema, només afegiré que si hi ha dos elements que em grinyolen encara més, molt més que els Fés-te Fotre, són l'Albert Pla i l'Adrià Puntí.

14/09/2006

no hi estic d'acord, potser adrià punti ha perdut però la seva època amb Umpah-pah es de lo milloret que s'ha fet en aquest país, però amb molta diferència, ha estat un plaer parlar amb tu, i si tens ocasió d'escoltar algun disc de fes-te fotre veuràs que hi ha cançons que valen la pena, potser el directe i la gent que envolta aquests grups no et convenç, però tenen bones cançons

14/09/2006

Posats a triar, em quedaria mil vegades amb la Maria Josep Villarroya, no perquè fos maca i tingués una veu increïble, sinó sobretot perquè no tenia un posat 'raro' a l'escenari i perquè era ella mateixa.

Ella sí que és una joia de casa nostra, de la qual pràcticament ningú se'n recorda!!!

15/09/2006

Benvolgut senyor em faig fotre?, vos citeu en el vostre post a dos grups tan grans com Apus o Dos Pasos. He de creure que ja teniu una certa edat (i bon criteri) o ha estat només un afany de pedanteria? Dues bandes reivindicables i que ningú te avui en dia els sants collons de fer el que feien. Els Dos Pasos, amb un sol disc superen amb escreix tota la vida, obra, miracles i discografia sencera dels patètics Fes-te Fotre.

15/09/2006

Però això si, senyor Fotut, Fotut, citar a la Maria Josep Villarroya no te perdó de déu. Aquí si que gairebé preferiria al pallasos de Fes-te Fotre o a la Marina Rossell.

15/09/2006

Però això si, senyor Fotut, Fotut, citar a la Maria Josep Villarroya no te perdó de déu. Aquí si que gairebé preferiria al pallasos de Fes-te Fotre o a la Marina Rossell.

15/09/2006

Benvolgut senyor em faig fotre?, vos citeu en el vostre post a dos grups tan grans com Apus o Dos Pasos. He de creure que ja teniu una certa edat (i bon criteri) o ha estat només un afany de pedanteria? Dues bandes reivindicables i que ningú te avui en dia els sants collons de fer el que feien. Els Dos Pasos, amb un sol disc superen amb escreix tota la vida, obra, miracles i discografia sencera dels patètics Fes-te Fotre.

15/09/2006

Ja veig, 2P, que no entens que hi ha grups que no només sobreviuen al pas del temps, sinó que fins i tot milloren amb ell, com els bons vins.

Ja veurem si dels Fés-te Fotre se'n recordarà algú
12 anys després de dissolts. Apostes?

Pel que fa a la quantitat de discos que haguessin pogut publicar els grups, només et diré que la quantitat no fa mai la qualitat.

15/09/2006

Suposo que he comès l'error d'entrar en la dinàmica de comparar grups, la qual cosa acostuma a derivar en picabaralles inútils com aquestes.

Però si prefereixes que esmenti grups més actuals, uns als que no els cal fer teatre dalt de l'escenari podrien ser La Caixa Fosca, els Croma els Culdesac o els Busk'n'Baix. Has quedat satisfet?

15/09/2006

I com a grup que fa teatre dalt de l'escenari, em quedo mil vegades amb els Pota Lait, que almenys li posen gràcia a l'assumpte.

I sobre aquest tema no diré res més, si no és en presència del meu advocat!!!

16/09/2006

M'encanten els Fes-te Fotre i des d'aquí els envio el meu suport. De la mateixa manera que faig això, no perdo el temps despotricant contra grups que no m'agraden gens. Tots tenen dret a existir perquè hi ha gustos per a tot, però no cal perdre el respecte a ningú. Ni a ells ni a la gent que els segueix. Llibertat per opinar, sí, però sense caure en l'insult injustificat!

18/09/2006

Trobo patètic aquesta manera cutre de fer publicitat d'altres grups, aquest autobombo us treu tota credibilitat, si no us agraden els fes-te doneu l'opinio però no cal parlar d'aquests grups maqueteros que no els coneix ni deu

18/09/2006


MENTIDA! MENTIDA!

Hi ha grups que no tenen dret a existir! Ja que el seu nivell és tant baix que el que fan no es pot considerar ni música. Aquest és,sens dubte, el cas del festefotre.....


19/09/2006

Endavant fes-te!

Els fes-te fotre només tenen un problema, i és que s'hp creuen poc. Però, amics, feu bona música i bones lletres (hi ha de tot, és clar), i dalt de l'escenari munteu una festa amb què encomaneu l'alegria al públic.
Teniu molta gent fidel que us segueix i gaudeix amb vosaltres. Els hi deveu el creure-us-ho una mica més.

Pel que fa a les crítiques que heu rebut al fòrum... els millors grups del món també en reben, i de pitjors. Calma i... mira, sobre gustos no hi ha res escrit.

20/09/2006

eiii ---jo mateix--- només et diré...:

fes-te fotre... i sé q et fa mal....senzillament pq jo sé qui ets i tu no saps qui sóc...

a joder-se com diria el rubianes q tb el conec...jajajaja

20/09/2006


Mira com ric -> :)

dubto que sapigues qui soc

FESTEFOTRE A LA PRESO!

23/09/2006

Intentaré venir :-) osti 15 anys ja! uo com passa el temps gent

26/09/2006

No se qui ets pero si penses que a la teva mare l'importa vas malament.Ella et mante prostituinse per els carres del teu poble de merda i sobre gratis o la voluntat perque puguis menja.....

02/10/2006

Aquesta notícia era per celebrar que els Fes-te Fotre han fet 15 anys i van fer un concert que treuran en disc. Ja són ganes de tocar els nassos anar-los criticant! Deixeu-los tenir la festa en pau. I com va dir algú: si no has de dir res de bo, no diguis res. Ells estan de celebració, oi? Doncs deixeu-los celebrar tranquils. I si no t'agraden, no els escoltis. Així de senzill. UN PETONET ALS FES-TE FOTRE!

05/10/2006

Vaig dir que no diria res més sobre el tema, però em veig obligat a fer un aclariment al que s'anomena 'Objectes':

L'únic grup 'maquetero' que he esmentat són els Culdesac i tampoc es pot dir que no els conegui ningú. Tots els altres grups que he esmentat tenen almenys un disc al mercat.

I precisament d'això em queixo, que hi ha grups que són molt més bons i que malauradament són molt menys coneguts!!!!!!!

20/10/2006

No vull entrar en polèmica...sobretot amb coses ke no es poden discutir. Els fes-te fotre són un grup que te molta més qualitat que tota akesta colla de grups ke corren actualment per Catalunya i que se'ls hi dona una bola que la veritat jo no entenc...

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal